Marshall
Tilapäisesti loppu

Stockwell -kaiutin ja suojakotelo

  • legendaarista Marshall-jylinää tiivistetyssä kiertuekoossa
  • akku kestää tuuttausta kuin vanha roudari, jopa 25 tuntia kerralla yhdellä latauksella
  • mukana tyylikäs vinyylisuojus, joka suojaa ämyrisi lialta ja kolhuilta rokatessa

 

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
279
Maksan osissa
7,75€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 279 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
11,63€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 279 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
23,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 279 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
279€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 279 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Harva soundi on yhtä legendaarinen kuin aito Marshall-jylinä, ja se ääni on luotu jaettavaksi. Kotioloissa tai ulkosalla, bileissä ja festareilla, tämä ultrakevyt matkakaiutin on suunniteltu kiertämään mukanasi siellä missä menet. Painoa tällä aidonnäköisellä ja tuntuisella mini-Marshallilla on vain 1,2 kg, mutta sisältä lähtevä ääni on mitoiltaan vähintään maantiejyrän luokkaa. Ämyrin akku kestää kiertuelämää kuin vanha roudari, ja yhdellä latauksella laitteessa riittää puhtia 25 tunniksi kerrallaan – useammankin päivän juhlien ajan siis. Myöskään äänilähteen akun loppumisesta kesken kaiken ei tarvitse kantaa huolta, sillä voit näppärästi ladata puhelimen tai tabletin täyteen iskuun kaiuttimen käteviä USB-liitäntöjä hyödyntäen. 

Marshall Stockwell -matkakaiutin on kokoluokassaan kiistämätön kukko tunkiolla, mitä kaapin sisältä lähtevän äänen voimaan tulee. Kytke laitteesi kaiuttimeen langattomasti Bluetooth-yhteydellä, napsauta virta laatikosta päälle ja ota hatusta kiinni - Marshall-tyyliin kaiuttimien komponenttien tuottama ääni säteilee tuhannen voltin voimalla päästä varpaisiin ja siinä matkalla laittaa kehon väistämättäkin vatkaamaan musiikin voimasta. Kun rauta on parasta mahdollista, ei täydellisen soundin löytämisen tarvitse olla mitään rakettitiedettä. Tämänkin kaiuttimen paneelista löytyvät ikoniset bass- ja treble-nappulat, jotka oikeaan asentoon ruuvaamalla saat ylä- ja alataajuudet juuri eikä melkein kohdilleen. Kun rock 'n' roll on aika vaihtaa konferenssipuheluun, tarvitsee sinun vain napauttaa puhelimen kuvaketta paneelissa ja kaiutin muuntuu puhelimen kaiuttimeksi. Bluetooth-tuen lisäksi kaiuttimessa on myös 3,5 mm audioliitin, joten laite sopii mainiosti pariksi myös vanhemman liiton stereoille tai vaikka vinyylisoittimelle.

Huom! Marshall Stockwell -kaiuttimen mukana tulee laitteen tyyliä kunnioittava, kestävä vinyylisuojus, joka pitää Marshallisi suojassa kolhuilta ja lialta maailman mantuja kiertäessä.

Video
6067
Marshall Stockwell -kaiutin ja suojakotelo