Logitech

Z623 -kaiutinjärjestelmä

  • Heti käyttövalmis 400 watin kaiutinjärjestelmä on valmiina toistamaan peli- ja leffaääniäsi huikealla voimakkuudella
  • Erillinen subwoofer tuo lisäpotkua väkevimpien FPS-tykittelysessioiden ja rämäpäisimpien action-elokuvien äänimaisemaan
  • Näppärien liitäntöjen ansiosta voit kytkeä kaiuttimiin niin pelikonsolin, telkkarin kuin tietokoneenkin ja vaihtaa äänilähdettä nappia painamalla

Väri: musta

Ei varastossa

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
219
Maksan osissa
alk. 6,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 219 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 219 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 219 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 219 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Pelit ja elokuvat syttyvät todella eloon vasta kun äänentoisto on viritetty kohdalleen. Tämä Logitech Z623 2.1. -kauitinjärjestelmä on heti käyttövalmis ja sen 400 watin huipputeho valmiina toistamaan peli- ja leffaääniä sellaisella voimakkuudella että lahkeet vain lepattavat. Kaiutinparin lisäksi pakkauksessa on mukana erillinen subwoofer, joka tuo vielä sen tarvittavan lisäpotkun väkevimpien FPS-tykittelysessioiden ja rämäpäisimpien action-elokuvien äänimaisemaan. Yhdestä paketista löydätkin kätevän koko kodin äänijärjestelmän, sillä näppärien liitäntöjen ansiosta voit kytkeä kaiuttimiin niin pelikonsolin, telkkarin kuin tietokoneenkin ja vaihtaa äänilähdettä nappia painamalla. Säätönapit ja kuulokeliitäntä löytyvät taas kaikki kätevästi oikeasta kaiuttimesta.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6590
Logitech Z623 -kaiutinjärjestelmä