Logitech

MX Master -langaton hiiri

  • mestarisarjan hiiri työvälineltään parasta vaativan käyttäjän tarpeisiin
  • tarkka kuin kirurgi, nopea kuin kärppä ja istuu käteen kuin valettu muotti
  • tottelee sulavasti myös lasi- ja muilla kiiltävillä pinnoilla

Väri: stone

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
109
Maksan osissa
alk. 3,03 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 109 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 109 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 109 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 109 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Tähän ei mikä tahansa hiiri pysty.  Logitechin lippulaivahiiri MX Master on suunniteltu pelaajien ja muiden työvälineeltään parasta vaativien käyttäjien tarpeisiin. Se on tarkka kuin kirurgi, nopea kuin kärppä ja istuu käteen kuin valettu muotti. Käsinvalettuun muottiin hiiren kättä ja rannetta luonnollisesti tukeva muotoilu perustuukin ja sen painikkeet sekä pyörät on sijoitettu millintarkasti niin, että kursori tottelee käyttäjäänsä sulavasti hienovaraisillakin liikkeillä.  Hiiren älykäs rulla mukautuu juuri omaan vauhtiisi sopivaksi nappia painamalla, hitaammasta dokumenttien selailusta nopeampaan vieritykseen.

Sivusta löytyvällä peukalorullalla taas saat mukaan sivuttaisliikkeen ja liikut sulavasti myös 360 asteen näkymissä. Darkfiel Laser -tunnistin on nimensä mukaisesti tavallista optista tunnistinta tehokkaampi, ja hiiri tottelee sulavasti myös lasi- ja muilla kiiltävillä pinnoilla. Kun kyseessä on mestaritason hiiri, ei paristojen kanssa pelaamisestakaan tarvitse huolehtia. Työvälineesi akun lataat täyteen päivän tarpeiksi vain neljässä minuutissa mikro-USB-kaapelilla ja täyteen ladattuna akku palvelee jopa 40 päivää yhtä soittoa, kuuden tunnin päivittäiskäytöllä. Voit liittää Logitech MX Master-hiiren bluetooth-yhteydellä samanaikaisesti jopa kolmeen eri laitteeseen ja vaihtaa ohjattavaa päätettä vain napin painalluksella.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6582
Logitech MX Master -langaton hiiri