Logitech

MX Anywhere 2 -mobiilihiiri

  • näppärän kokoinen mobiilihiiri mobiilille liikkujalle
  • tottelee yhtä sulavasti niin kahvilan lasipöydällä kuin junan tarjotinalustalla
  • rullaa vauhdilla läpi nettisivujen ja dokumenttien tai selaa läpi valokuvia ja soittolistoja tarkasti napsautus napsautukselta

Väri: musta

Ei varastossa

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
89,90
Maksan osissa
alk. 2,50 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 89,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Maailma on mobiili ja niin on tämä hiirikin. Näppärän kokoisen MX Anywhere 2 -mobiilihiiren avulla työskentelet missä tahansa, millä tahansa mobiililaitteella kuin kotona tai toimistolla. Hiiri on suunniteltu toimimaan erilaisilla pinnoilla, joten työväline tottelee yhtä sulavasti niin kahvilan lasipöydällä kuin junan tarjotinalustalla - sopivan tason puuttuessa jopa housunlahjetta vasten - pinnan muodot tunnistavan tekniikkansa ansiosta. Kompaktin kokoinen matkahiiri mahtuu vaikka takin taskuun ja on liitettävissä laitteeseen langattomasti joko mukana tulevalla vastaanottimella tai Bluetooth-yhteydellä.

Jos tarvitset työvälinettä samanaikaisesti useammankin laitteen hallintaan, voit liittää hiiren samanaikaisesti jopa kolmeen eri päätteeseen ja vaihtaa hallittavaa laitetta vain napin painalluksella. Myös hiiren vieritysrulla on optimoitu vastaamaan erilaisiin selailutarpeisiin: rullaa vauhdilla läpi nettisivujen ja dokumenttien tai selaa läpi valokuvia ja soittolistoja tarkasti napsautus napsautukselta. Logitech MX Anywhere 2 -hiiri on todellinen liikkuvan käyttäjän unelmamalli akunkestoaan myöten. Akku on ladattavissa täyteen micro-USB-kaapelilla vain neljässä minuutissa ja täydessä latauksessa palvelee jopa kaksi vuorokautta yhteen soittoon, kuuden tunnin päivittäiskäytöllä!

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6580
Logitech MX Anywhere 2 -mobiilihiiri