Lenovo

Mirage Star Wars Jedi Challenges AR -paketti

Valomiekka, AR-lasit ja anturi Katso käyttäjien videoarvostelut
  • olkoon voima ja lisätty todellisuus kanssasi – asettele älypuhelimesi AR-laseihin, käynnistä valomiekkaohjaimesi ja koe autenttinen lisätyn todellisuuden Star Wars –elämys valomiekkailuineen ja hologrammishakkeineen omassa olohuoneessasi
  • yks jedi, kolme pelititilaa – valomiekkaile Pimeän puolen pahiksia vastaan, ota erä hologrammishakkia tai johda joukkojasi taistelussa Imperiumin joukkoja vastaan kolmiulotteisessa strategiapelitilassa
  • paketissa mukana Lightsaber-valomiekkaohjain, Lenovo Mirage AR-lasit ja Beacon-anturi

Huom! Peli vaatii toimiakseen yhteensopivaan Android- tai iPhone -älypuhelimeen erikseen ladattavan maksuttoman Jedi Challenges -sovelluksen.

Uutta! Sovelluspäivitys tuo mukanaan The Last Jedi -elokuvan sisällöt peliin. Lue lisää ja tsekkaa pelivideot Star Wars-sivultamme

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
199
Maksan osissa
5,53€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
8,30€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
16,59€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
199€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Olkoon voima ja lisätty todellisuus kanssasi

Jos olet haaveillut valomiekkailusta, ja kukapa meistä ei olisi, omassa olohuoneessasi Kylo Renin ja Darth Vaderin kaltaisia pimeän puolen pahiksia vastaan, ovat haaveesi viimein tulleet todeksi ja on aika tarttu valomiekkaa tupesta. Älypuhelimeesi ladattavan sovelluksen ja valomiekkaohjaimen, AR-lasit sekä anturin sisältävän Star Wars: Jedi Challenges –paketin kanssa luot autenttisen lisätyn todellisuuden Star Wars –kokemuksen valomiekkataisteluineen ja hologrammishakkiotteluineen omaan olohuoneeseesi ja teet villeimmistäkin jedihaaveistasi totta milloin tahansa. 

Yksi jedi, kolme eri pelitilaa

Lataa Star Wars -sovellus älypuhelimeesi, aseta luurisi AR-laseihin, käynnistä valomiekkaohjaimesi ja aloita matkasi jedien jediksi hiomalla valomiekkailutaitojasi eeppisissä kaksinkamppailuissa näkökenttääsi ilmestyviä autenttisia, täysikokoisia Star Wars-hahmoja vastaan, pelaa erä sarjan elokuvista tuttua Holochess-hologrammishakkia tai johda joukkojasi kamppailussa Imperiumin sotilaita vastaan kolmiulotteisessa strategiapelitilassa.      

Lightsaber-valomiekkaohjain

Luke, this is your lightsaber. Lightsaber-valomiekkaohjain on paitsi aseesi kuolemankamppailuissa Pimeän puolen pahiksia vastaan, myös ohjaimesi hologrammishakkia pelatessasi ja joukkojasi strategiapelitilassa ohjaillessasi. Ja kun lisätystä todellisuudesta on kysymys, ohjaimen Force Feedback –tehosteominaisuuden ansiosta Voima myös tuntuu luissa ja ytimissä valomiekalla taistellessasi.

Lenovo Mirage AR-lasit

Laita lataamasi Star Wars: Jedi Challenges –sovellus käyntiin puhelimestasi, aseta luurisi ergonomisesti muotoiltujen AR-lasien sisälle, pue lasit päähäsi ja uppoudu täydellisesti kaukaisiin, kaukaisiin galakseihin. Kaksi liikkeitäsi seuraavaa sisäänrakennettua kameraa luovat lisätyn todellisuuden sisältöä silmiesi eteen ja täyttävät näkökenttäsi päätähuimaavan realistisilla maisemilla Star Wars-universumista.  

Beacon-anturi
Sijaintiasi ja liikkeitäsi seuraava anturi on teleportti, joka vie sinut keskelle henkeäsalpaavaa Star Wars -kokemusta AR-lasiesi kautta, tuottaen silmiesi eteen laajennetun todellisuuden objekteja täysimittaisista Star Wars-hahmoista hologrammishakkinappuloihin lasit ja anturin yhdistävän bluetooth-yhteyden avulla.   

Yhteensopivat älypuhelimet

iPhone X, iPhone® 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S8, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7, Galaxy S7 Active Google Pixel XL, Google Pixel, Google Pixel 2, Google Pixel 2,  Moto Z, Moto Z2 Play, Moto Z2 Force, LG G6, LG 20, Huawei P9, Huawei P10, Honor 8, Honor 9, Oppo R11, Xiaomi Mi 6

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Lightsaber-valomiekkaohjain

Mitat: 315,5 mm x 47, 2 mm
Paino: 275 g
Painikkeet: Power, Blade, Force

Lenovo Mirage AR-lasit

Mitat: 209,2 mm x 83,4 mm x 154,8 mm
Paino: 470 g
Kamera: Select, Cancel, Menu
Kamera: Kaksi liikkeenseurantakameraa

Beacon-anturi

Mitat: 94,1 mm x 76,7 mm
Paino: 113,5 g
Kamera: Virta-/värikytkin

Pakkauksen sisältö

Lenovo Mirage AR-lasit, valomiekkaohjain, seurantamajakka, puhelinkelkka, lightning-micro-USB-kaapeli, USB-C-micro-USB-kaapeli, micro-USB-micro-USB-kaapeli, AA-paristo x2, 5V/1A-seinälaturi virtakaapeli ja pikaopas.

Akku ja paristot

AR-lasit toimivat sisäänrakennetulla 2200 mAh li-pol-akulla, joka ladataan Micro-USB -portin kautta. Valomiekka-peliohjaimessa on sisäänrakennettu 550 mAh li-pol-akku, joka myös ladataan Micro-USB -portin kautta. Beacon-anturi toimii kahdella AA-paristolla (sisältyvät pakkaukseen). 

Video

Yhteensopivat laitteet
Apple: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus
Samsung: Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
7557
Lenovo Mirage Star Wars Jedi Challenges AR -paketti