Klipsch

The Capitol One -bluetooth-kaiutin

  • kultalevysarjan audionautintoja kotikoossa - hifi-ammattilaisten ruuvaamaat soundit kauniissa ja kompaktissa paketissa
  • klassinen muotoilu, modernit liitännät - kytke äänilähteeseen joko Bluetooth -yhteydellä tai 3,5 mm -liitännällä
  • kuulostaa parhaalta siellä missä näyttää parhaalta - jopa 8 tunnin akunkesto

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
399
Maksan osissa
alk. 11,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 399 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

75 vuotta eikä suotta. Kaiutinvalmistaja Klipsch ja levy-yhtiölegenda Capitol Records ovat palvelleet kultaisen soundin ja ikonisen säveltaiteen ystäviä jo yli puolen vuosisadan ajan, ja yhteisen juhlavuoden lopputulos on Klipsch The Capitol One -bluetooth-kaiutin, joka tuo valmistajansa klassisen lämpimän akustisen soinnin joka kodin ulottuville kompaktissa ja kauniin puisessa paketissa. Kaiuttimessa on kaikkea mitä premium-luokan kaiuttimessa kuuluukin olla niin ulkoisesti kuin sisäisesti, mutta näppärän kokonsa ansiosta istuu yhtä hyvin niin kirjahyllylle kuin huoneesta toiseen siirreltäväksikin. Valitsitpa äänilähteeksi CD-soittimen, läppärin tai puhelimesi, ammattilaisten ruuvaamien soundien ja Bluetooth- sekä 3,5 mm- liitäntöjen ansiosta saat nautiskella hiuksenhienoksi hiotusta Klipsch-äänimaailmasta musiikin formaatista tai kuuntelutilasta riippumatta. 

 

Tekniset tiedot

Tekninen kuvaus

  • Elementit: 2 1/4" kokoäänielementti, 4,5" woofer
  • Teho: 30 Wattia
  • Taajuusvaste: 56 - 20 000 Hz
  • Liitännät: 3,5 mm analoginen, Bluetooth
  • Mitat: 32,2  x 15,56 x 13,3 cm
  • Paino: 3,86 kg
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7495
Klipsch The Capitol One -bluetooth-kaiutin