Klipsch

R-14PM -bluetooth-aktiivikaiuttimet

  • koolla ei ole väliä - ääntä riittää ja se kuulostaa elävältä 
  • monipuolisen musiikinnautiskelijan käyttöön - kytke telkkariin optisella liitännällä tai bluetoothilla puhelimeen tai läppäriin
  • nautiskele vinyylisoundista ilman näpertelyä - sisäänrakennetun esivahvistimen ansiosta kytket levysoittimesi suoraan ämyreihin ja annat neulan tehdä työt

Norm. hinta 399 € - säästä 70 €! Tarjous on voimassa 29.1.-25.2. ja tarjoustuotteita on rajoitettu erä.

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
329
Maksan osissa
alk. 9,14 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Koko ei kerro kaikkea – ainakin mitä näiden kaiuttimien sisältä löytyvään äänentoistokykyyn ja monikäyttöisyyteen tulee. Kompaktin kokoiset Klipschin R-14PM -aktiivikaiuttimet tarjoavat käsinkosketeltvaa eloa äänipuolelle niin leffankatseluun kuin musiikinkuunteluun, äänilähteestä riippumatta. Kaiuttimen liitännöissä on otettu huomioon erilaiset käyttötarpeet erinomaisesti: televisio on kytkettävissä ämyreihin optisella liitännällä ja bluetooth-yhteyden kautta yhdistät niin puhelimen kuin läppärinkin kaiuttimiin ilman ylimääräisiä kaapeleita.

Kaiuttimet soveltuvat yhtä lailla myös perinteisempiä formaatteja harrastavan musiikinkuuntelijan käyttöön, sillä 3,5 mm- ja RCA-liittimet mahdollistavat myös stereoiden ja vinyylisoittimen kytkemisen suoraan kaappeihin. Sisäänrakennetun esivahvistimen ansiosta vinyylilevyjen sointi soi niin lämpimänä ja aitona kuin kuuluukin, ilman monimutkaisia vahvistinvirityksiäkin. Jos rakastat elävää soundia ja helppokäyttöisyyttä näpertelyn sijaan, on tämä monipuolinen kaiutinkaksikko kuin veistetty kotisi kokonaisvaltaiseksi audioratkaisuksi

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

  • Mitat: 24,8 x 14,9 x 19,1 cm
  • Teho: 35 W per kanava
  • Liitännät: Bluetooth, phono, 3,5 mm analoginen, USB, optinen
  • Sisäänrakennettu esivahvistin ja maaliitin vinyylilevysoittimelle
  • Kaukosäädin
  • Liitin erilliselle subwoofer-kaiuttimelle
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7497
Klipsch R-14PM -bluetooth-aktiivikaiuttimet