Jamo

DS5 -bluetooth-aktiivikaiuttimet

  • uniikisti muotoillut bluetooth-kaiuttimet tarjoilevat makeaa namia sekä korville että silmille
  • purjemalliset kaiutinkotelot kuljettavat äänen huoneeseen pehmeästi kuin merituulen henkäys
  • puhalla tuulta purjeisiin television äänimaailmaan tai liitä puhelimeen langattomasti

Ei varastossa

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
269
Maksan osissa
alk. 7,48 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 269 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 269 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 269 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 269 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Jamon DS5 – aktiivikaiuttimien uniikki muotoilu tarjoilee karkkia sekä silmille että korville. Kaiutinparin purjemuoto tuo silauksen erityistä tyyliä huoneeseen kuin huoneeseen ja toimii samalla akustisena ratkaisuna, kuljettaen äänen koko tilaan lämpimästi ja kokonaisvaltaisesti kuin merituulen henkäyksen. Perämoottorina potkiva basso jakautuu tasaisesti huoneeseen kaiuttimen takaosasta, kuulostaen samanaikaisesti sekä pehmeältä että vahvalta.

Kaiuttimet antavat lisävoimaa television ja elokuvien äänimaailmaan, ja kelpaavat sellaisenaan myös musiikinkuunteluun huippulaadulla puhelimen tai läppärin kautta. Bluetooth-yhteys ja mukana tuleva kaukosäädin antavat vapauksia kaiutinparin sijoittelun suhteen, sekä äänentoistollisten että sisustuksellisten arvojen osalta mahdollisimman optimaalisesti. Televisioon kytkemistä varten Jamo DS5 -aktiivikaiuttimista löytyy myös AUX-liitäntä ja AUX-kaapeli sisältyy kaiuttimien pakkaukseen.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

  • Teho: 2x20 W, taajuusvaste: 60 Hz–15 kHz
  • Mitat: 254x114x152 mm, paino 2,8 kg
  • Jakotaajuus: 4000 Hz
  • Liitännät: AUX-sisääntulo, Bluetooth
  • Mukana tulevat tarvikkeet: kaiutinkaapeli, AUX-kaapeli, virtalähde, kaukosäädin
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6091
Jamo DS5 -bluetooth-aktiivikaiuttimet