Jamo

DS4 -bluetooth-aktiivikaiuttimet

  • Jamo-soundia, joka sekä kuulostaa että tuntuu yhtä muhkealta
  • nahkalla verhoillut kompaktin kokoiset ämyrit mahtuvat niin kirjahyllyyn kuin tv-tasolle
  • hifitason kuuntelukokemuksia kustannustehokkaalla hinta-laatusuhteella

 

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
199
Maksan osissa
alk. 5,53 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Kun puhutaan niin sanotusta Jamo-soundista, puhutaan äänentoistosta joka paitsi kuulostaa aina poikkeuksellisen hyvältä, myös maistuu ja tuntuu. Näissä DS4 –kaiuttimissa tämä kaikkia aisteja kokonaisvaltaisesti hivelevä muhkea ääni on pakattu joka kotiin sopivan kokoiseen pakettiin, ja vieläpä erittäin hyvännäköiseen sellaiseen. Nahkapinnoitteella kuorrutetut, minimalistisen tyylikkäästi muotoillut kaapit näyttävät yhtä hyvältä niin TV-tasolla kuin seinälle nostettunakin. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen kombo sopii yhtälailla niin lisävarusteeksi televisiolle antamaan äänikuvaan ylimääräistä potkua kuin hifimpäänkin musiikinkuunteluun – perusrakenne on sama kuin kalliimmankin hintaluokan kaapeissa.

Analogista äänilähdettä varten kaiuttimista löytyy AUX-liitäntä, kun taas puhelimesi tai muun mobiililaitteen kytket ämyreihin näppärästi bluetooth-yhteydellä ja nautit musiikista tasan siinä kohdassa huonetta missä se parhaalta kuulostaa. Jamon DS4 –aktiivikaiuttimet ovat vastaus sille joukolle, joka haluaa nauttia elokuvien ja musiikin äänimaailmasta ykköslaadulla, mutta kohtuullisella hinnalla.

 Jamo DS4 -aktiivikaiuttimet testissä - lue arvostelu >>

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

  • Teho: 2x18 W, taajuusvaste: 50 Hz–20 kHz
  • Mitat: 178x114x190 mm, paino: 4,2 kg
  • Liitännät: AUX-sisääntulo, Bluetooth
  • Materiaalit: puu ja nahka
  • Mukana tulevat tarvikkeet: kaiutinkaapeli, AUX-kaapeli, virtalähde
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6088
Jamo DS4 -bluetooth-aktiivikaiuttimet