JBL

Pulse 3 -bluetooth-kaiutin

  • valo- ja äänihoitoa talvi-iltoihin, väriä ja tunnelmaa hämärtyviin suviöihin – musiikin tahtiin vilkkuva valoshow 
  • ei pilkkua ennen aamunkoittoa – jopa 12 tunnin akunkesto
  • jos taivas tummuu, jytäputki valaisee – veden- ja roiskeenkestävä IPX7 –luokituksen mukaisesti

 

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
249
Maksan osissa
alk. 6,92 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 249 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 249 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 249 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 249 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Valo- ja äänihoitoa pimeisiin talvi-iltoihin kotona, väriä ja tunnelmaa hämäriin kesäiltoihin ulkosalla. JBL Pulse 3 –bluetooth-kaiutin musiikin tahtiin vilkkuvalla valoshow’lla on takuuvarma täsmälääke tunnelman nostatukseen niin kesällä kuin talvella, sisä- tai ulkotiloissa. Jopa 12 tunnin akunkeston ansiosta pilkku ei koita musiikkia kuunnellessa ennen aamunkoittoa ja IPX7-luokituksen mukaisen veden- ja roiskeenkestävän muotoilun turvin jytäputki luo valoa päivään myös pienen tihkusateenkin yllättäessä. Jaettu ilo on paras ilo, ja JBL Connect+ -ominaisuuden avulla voit liittää kaiuttimesi jopa sadan samalla toiminnolla varustetun JBL-kaiuttimen äänentoistojärjestelmää.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7507
JBL Pulse 3 -bluetooth-kaiutin