JBL

Charge 3 -bluetooth-kaiutin

  • kannettava jytäputki sinne missä meno on
  • sopu sijaa biisivalinnoissa antaa - kytke useampikin äänilähde kaiuttimeen bluetooth-yhteydellä
  • kestää kolhuja, vettä ja jopa 20,5 tunnin akunkeston ansiosta pidempiäkin poppisessioita

 

 

Väri: musta

Ei varastossa

Myymäläsaatavuus

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
179
Maksan osissa
alk. 4,98 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 179 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 179 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 179 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 179 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Ulkoilma ja hyvä musiikki kuuluvat erottamattomasti yhteen, ja langattoman JBL Charge 3 -kaiuttimen kanssa laadukas äänentoisto kulkee mukana niin puistoihin kuin uimarannoille - eikä käyttöä ole toki sisätiloissakaan kielletty. Kaiuttimeen saa kytkettyä Bluetooth-yhteydellä näppärästi useammankin äänilähteen, joten koko seurueen biisitoiveet ja soittolistat soivat sulassa sovussa kukin vuorollaan. Voimaa jytäpesästä löytyy tannerta tärisyttävän stereoäänen lisäksi myös sen akusta, joka pitää poppikoneen käynnissä pidemmilläkin reissuilla, jopa 20,5 tuntia yhteen soittoon ilman latausta.

Ja kun puhti meinaa loppua äänilähteestä, Charge 3:sta löytyvien USB-liitäntöjen ansiosta lataat puhelimen tai tabletin takaisin täyteen iskuun missä vain. Laite on päällystetty jämäkällä kumimateriaalilla ja kestävällä kankaalla, eli menoa ei tarvitse himmailla turhan takia pikku kolhujen pelossa. Mikä parasta, laite on myös täysi vesitiivis, joten edes mökäpöntön putoaminen veteen tai rankempi sadekuuro haittaa tunnelmaa pätkääkään ainakaan äänentoiston osalta!

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6291
JBL Charge 3 -bluetooth-kaiutin