Insmat

Honor 7 Lite Insmat Flip -suojakotelo

Tilapäisesti loppu
  • suojakotelo yhtä käytännöllinen ja jämäkkä kuin itse luurikin
  • aito nahkamateriaali kestää kovaakin kulutusta ja näyttää tyylikkäältä
  • samoihin kansiin mahtuvat myös kolme maksukorttia ja setelit

Väri: musta

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
19,90
Maksan osissa
alk. 0,56 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Insmatin nahkainen suojakotelo Honor 7 Lite-puhelimelle on yhtä jämäkkä sekä käytännöllinen paketti kuin itse puhelinkin. Kotelon materiaali on aitoa nahkaa, joten näissä kuorissa puhelin kestää kovaakin kulutusta mutta näyttää myös tyylikkäältä ulospäin. Honor-henkeä tukee myös suojakotelon käytännöllisyys: samoihin kansiin mahtuu kolme maksukorttia, setelit ja puhelimen kaikki toiminnot ovat käytettävissä myös sen ollessa kotelossa suojattuna.

Video
Yhteensopivat laitteet
Huawei: Honor 7 lite
5802
Honor 7 Lite Insmat Flip -suojakotelo