Huawei
Tilapäisesti loppu

Watch 2 -älykello

  • lenkkipoluille ja kävelykaduille – klassisesti muotoiltu ja vedenkestävä sporttikello
  • jätä luuri kotiin ja laita luurit korville – SIM-korttipaikan ansiosta soitat ja vastaanotat puheluita suoraan kellosta
  • jalosta hikipisarasi dataksi – mittaa treenisykettäsi, kierrosaikoja ja esim. rasvanpolttoa sekä seuraa lenkkireittiäsi reaaliaikaisesta kartasta

"EISA Awards: Huawei Watch 2 – Paras puettava älylaite 2017–2018."

 

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
349
Maksan osissa
9,70€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 349 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
14,55€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 349 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
29,09€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 349 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
349€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 349 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

"Huawei Watch 2 – Paras puettava älylaite 2017–2018"

Kevyessä ja helppokäyttöisessä Huawei Watch 2 -älykellossa yhdistyvät tyyli ja toimivuus poikkeuksellisella tavalla. Laaturannekelloista tuttu keraaminen kehys on paritettu aktiivista ja terveellistä elämäntapaa tukevien ominaisuuksien kanssa.

”Etsitpä tyylikästä kelloa tai hyödyllistä treenikaveria, vesitiivis Watch 2 on sinun valintasi. 4G- ja Bluetooth-yhteyksillä, GPS:llä, sykemittauksella, nerokkailla sovelluksilla, kirkkaalla näytöllä ja kestävällä akulla tuettu Watch 2 istuu jokapäiväiseen treeniin”, kommentoi EISA-raati tuotetta.

”Sekä puhelinten että myös puettavien älylaitteiden osalta haluamme jatkaa rajojen rikkomista ja luoda teknologiaa, joka auttaa ihmisiä tekemään itselleen tärkeitä asioita”, kommentoi Glory Zhang Huaweilta.

Yli 30 vuotta sitten perustetun European Imaging Sound Association -järjestön (EISA) asiantuntijajäseninä ovat kamera-, äänentoisto- ja kuvantoistoalan erikoislehdet yli 20 Euroopan maasta. Suomea EISA Photo Expert Group -palkintoraadissa edustaa Kamera-lehti. Tuotteet testaava ja tutkiva raati valitsee vuosittain EISA Award Best Product -tunnukseen oikeutetavat tuotteet. Valitut tuotteet saavat yksinoikeudella kantaa EISA Award Best Product -logoa.

Kello käteen ja luuri kotiin

Huawei Watch 2 on vedenkestävä sporttikello sinulle, joka tykkäät yhtälailla miellyttää silmääsi että rankaista kroppaasi lenkkipoluilla ja punttisaleilla. Klassisesti muotoiltua älykelloa voi ulkoiluttaa ylpeänä myös treenivaatteitta muodollisemmassa asussa ja kellotaulun personoit aina tilanteeseen sopivaksi. Kun taas kävelykadut on aika vaihtaa vauhdikkaammille baanoille, et tarvitse mukaan oikeastaan kuin SIM-korttipaikalla varustetun Huawei-kellosi, juomapullon, hyvät lenkkarit ja langattomat kuulokkeet. 4G-yhteyden ansiosta voit soittaa ja vastaanottaa puheluita sekä lähettää ja lukea viestejä myös matkan varrella suoraan aikaraudastasi ja jättää luurisi kotiin odottamaan, sillä kelloon mahtuu myös maitohapot pohkeista irti potkiva treenisoittolista jos toinenkin, eli yhteensä 4 gigatavun edestä tavaraa.

Jalosta hikipisarat tarkaksi dataksi

Huawei Watch 2 on samanaikaisesti sekä valmentaja, kartturi että tilastonikkari. Aseta treenitavoitteesi ja lenkkaria toiseen eteen, ja seuraa reaaliajassa kuinka hikipisarasi jalostuvat sykekäyriksi, kierrosajoiksi, poltetuiksi kaloreiksi ja toinen toistaan yksityiskohtaisemmaksi dataksi. Voit laatia erilaisia treeniohjelmia erilaisille lajeille ja eri treenityypeille ja seurata tavoitteiden täyttymistä suoraan ranteesta ja mikä parasta, saada suoraa palautetta ja ehdotuksia mikäli askel jää liian raskaaksi tai yltyy liian rivakaksi. Vaikka ajan- ja paikantaju pääsisi välillä kovassa vauhdissa katoamaan, tarkka ja reaaliaikainen GPS-kartta pitää sinut kirjaimellisesti kartalla ja kertoo missä mennään.   

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

  • Näyttö: 1,2" pyöreä AMOLED-kosketusnäyttö, 390x390 resoluutio
  • Akku: 420 mAh, akun kesto n. 2 vrk tai 10 h urheilutilassa
  • Muisti: 4 Gt massamuisti, 768 Mt RAM
  • Yhteydet: 4G/LTE, Bluetooth v4.1 (BLE+BR/EDR), Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS+GLONASS, NFC
  • Muuta: IP68-suojattu, kaksoismikrofoni melunvaimennuksella, kaiutin, nanoSIM-paikka, rannesykemittaus, gyroskooppi, elektroninen kompassi, barometri
  • Käyttöjärjestelmä: Android Wear 2.0
Video
7043
Huawei Watch 2 -älykello