Huawei

EnVizion 360 -kamera

  • Ikuista ympäristösi maailman pienimmällä 360 kameralla - jopa 5K -resoluutioisena valokuvana tai 2K videona
  • Kätevä käyttää - liitä puhelimeen, asenna sovellus ja kuvaa
  • Jaa kuvat ja videot sosiaaliseen mediaan napin painalluksella

Väri: harmaa

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
149
Maksan osissa
alk. 4,14 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Huawei EnVizion 360 kamerassa yhdistyy tehokkaat toiminnot kompaktissa rungossa. Kokoa kameralla ei ole juuri auton avaimia enempää, jonka ansiosta voit pitää kameraa aina matkassa mukana ja kuvata 360 asteen kuvaa lähes tilanteesta kuin tilanteesta. Kamera toimii saumattomassa yhteistyössä USB-C liitännäisen puhelimesi kanssa: kamera saa virtansa USB-liitännän kautta ja tallennustilana käytetään puhelimen muistia.

Kameran käyttö on yksinkertaisen helppoa. Lataa ja asenna Huawei 360 kamera -sovellus, liitä kamera puhelimeen ja oletkin jo valmis kuvaamaan. Kahden 13 megapikselin kameran myötä voit ottaa kameralla jopa 5K resoluutioisia valokuvia ja 2K resoluution videokuvaa 30 ruutua sekunnissa.

Upeat kuvat ja videot on myös ilo jakaa ystävien kesken. Tästä syystä jakaminen on tehty Huawei 360 kameralla helpoksi ja se onnistuu simppelin klikkauksen avulla suoraan Facebookiin, Twitteriin, Youtubeen ja muihin suosittuihin sosiaalisen median palveluihin.

Huom! Vaatii puhelimen vähintään Android 6.0 käyttöjärjestelmällä ja USB-C liitännällä.

Takuu: 24 kk

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7489
Huawei EnVizion 360 -kamera