Huawei

AP006 4800 mAh -varavirtalähde

  • ohut ja kevyt 4800 mAh:n varavirta vaikka taskun pohjalle
  • lataa varavirta USB-johdolla ja esimerkiksi iPhone 5S täyteen tien päällä jopa 2,5 kertaa
  • pakkauksessa mukana 21 cm pitkä micro-USB-latauskaapeli

 

 

 

Norm. hinta 24,90 € - säästä 5 €! Tarjous on voimassa 12.-31.12. ja tarjoustuotteita on rajoitettu erä.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
9,90
Maksan osissa
alk. 0,28 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 9,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 9,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 9,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 9,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Huawein 4800 mAh:n varavirtalähde on ohut, kevyt ja tyylikkäästi muotoiltu, mutta lataa puhelimesi täyteen latinkiin takuuvarmasti missä vain. Laitetta on kätevä kuljettaa mukanaan vaikka taskun pohjalla ja on turvallinen sekä yhteensopiva virtalähde melkein mille älypuhelinmallille tahansa. Yhdellä latauksella akusta riittää virtaa latamaan esimerkiksi Huawei P8-puhelin täyteen lähes 1,5 kertaa ja iPhone 5S-puhelin jopa 2,5 kertaa! Laite on valmistettu kestävästä ja kulumista ehkäisevästä materiaalista, ja sen mukana tulee 21 cm pitkä Micro USB-latauskaapeli.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

5658
Huawei AP006 4800 mAh -varavirtalähde