Huawei

Honor Band A1 -älyranneke

  • tyyliä ja älyä - vedenkestävä älyranneke monipuolisen treenaamisen avuksi
  • pidä huolta itsestäsi - seuraa mm. yöuniesi laatua ja auringon UV-säteilyä rannekkeesta
  • mobiiliin elämään - värinähälytys ilmoittaa saapuvista puheluista, viesteistä ja muistutuksista

Väri: tummanharmaa

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
29
Maksan osissa
alk. 0,81 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 29 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Honor-sarjan älyranneke on nimensä jakavien puhelimien tapaan viimeiseen saakka tyylikäs, mutta ennen kaikkea älykäs yksilö.Ultrakevyt ranneke sekä näyttää että tuntuu hyvältä ranteessa, ja tunnistaa itsestään oletko kulloinkin kulloinkin pyörän selässä, juoksulenkillä vai kävelemässä ja kertoo sinulle treenisi tulokset tuoreeltaan. Treenidatan lisäksi Honor-älyranneke auttaa sinua pitämään huolta itsestäsi myös muilla tavoin: ranneke mittaa niin yöuniesi laatua kuin myös tarkkailee auringon UV-säteilyä ja vinkkaa milloin on aika lisätä aurinkorasvakerrosta.Ranneke on luonnollisesti jatkuvassa yhteydessä puhelimesi kanssa, joten värinähälytys ranteessa ilmoittaa saapuvista puheluista, viesteistä ja muistutuksista. Vaikka painoa Honor-älyrannekkeella on ainoastaan 20 grammaa, on sekin koko painoltaan valmistettu vedenkestävästä materiaalista.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

5722
Honor Band A1 -älyranneke