Google

Chromecast Ultra -mediasoitin

 • kytke laite television HDMI-porttiin ja siirrä sarjat, leffat tai matsit älylaitteesi ruudulta isolle näytölle
 • 4K resoluution myötä peilaamasi sisältö näyttää entistä paremmalta
 • toimii monipuolisesti yhteen eri älylaitteiden kanssa - tukee iOS, Android, MacOS, Windows -järjestelmiä

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
79
Maksan osissa
alk. 2,20 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 79 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Mikä on Chromecast?

Chromecast on mediatoistolaite, joka yhdistetään television HDMI-porttiin. Chromecastin avulla voit suoratoistaa TV-ohjelmia, elokuvia, musiikkia, urheilua, pelejä ynnä muuta sisältöä nopeasti, luotettavasti ja sulavasti vähäisellä puskuroinnilla. Chromecast Ultrasta löytyy tuki jopa 4K resoluutioon saakka, joten peilaamasi sisältö näyttää entistä paremmalta.

Videot, musiikki ja pelit television näytölle

Kun käytät Chromecastia, älylaite tai tietokone toimii kaukosäätimenä. Aloita katselu TV:stä koskettamalla sovelluksen tai selaimen Cast-painiketta. Voit hakea sisältöä, säätää toistoa ja paljon muuta suoraan älylaitteestasi. Chromecast on yhteensopiva Android- sekä iOS -laitteiden, MacOS -tietokoneiden ja Windows -tietokoneiden kanssa. Mikäli WiFi-verkkosi vahvuus ei riitä 4K materiaalin toistoon tai langaton signaali on epävakaa, on Ultra-mallissa nyt myös ethernet-portti langallista verkkoyhteyttä varten.

Tekniset tiedot
 • Mitat: 58,20 mm x 58,20 mm x 13,70 mm (ilman johtoja ja lisävarusteita)
 • Virtajohto: 2 m
 • Paino: laite 47 g, sovitin 101 g
 • Resoluutio: jopa 4K Ultra HD
 • WiFI-tuki: 802.11ac (2,4 GHz / 5 Ghz) 1x2 SIMO Wi-Fi
 • Virtalähde: sisältyy pakkaukseen
 • Portit ja liitännät: HDMI, mikro-USB, ethernet
 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Android 4.2 tai uudempi, iOS 9.1 tai uudempi, Mac OS X 10.9 tai uudempi, Windows 7 tai uudempi
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7573
Google Chromecast Ultra -mediasoitin