Google

Chromecast Audio -mediasoitin

  • laajenna äänimaailmaasi - kytke Chromecast kaiuttimen 3,5 mm -liitäntään ja striimaa musiikkia mobiilaitteeltasi tai läppäriltä
  • maailman suurin jukebox sormiesi ulottuvilla - valitse biisit Spotifysta, Pandorasta, Deezerista tai muista suoratoistopalveluista, paina Cast ja nauti!
  • ei lankoja, ei lankojen pätkimistä - nopea Wi-Fi -yhteys ja sisäänrakennetut antennit varmistavat äänen kulkemisen parhaalla laadulla kaiuttimiin asti 

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
39
Maksan osissa
alk. 1,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Google Chromecast Audio -mediasoitin on pieni laite, jolla laajennat kätevästi äänimaailmaasi. Nopealla Wi-Fi -yhteydellä ja sisäänrakennetun antennin avulla ääni kulkee hyvälaatuisena kaiuttimiisi. Maailman suurin jukebox on ulottuvillasi, kun voit striimata biisit Spotifysta, Deezerista, Pandorasta tai muista suoratoistopalveluista. Paina vain Cast ja pääset nauttimaan musiikista.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6984
Google Chromecast Audio -mediasoitin