Diesel

Samsung Galaxy S5 Diesel Space 5 -suojakotelo

  • Tunnusta brändiä tyylillä! Dieselin denim-suojakotelo imartelee puhelintasi aivan kuin hyvinistuvat farkut niiden kantajaa
  • Kova muovikotelo on päällystty aidolla denim-kankaalla ja se ei vain näytä upealta, vaan myös tuntuu erittäin mukavalta kädessä
  • Kotelo mahdollistaa pääsyn kaikkiin puhelimen liittimiin ja kytkimiin, ja sen takakannessa on kamera-aukko sekä näppärä tasku esimerkiksi luottokorteille

Väri: indigo

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
19,90
Maksan osissa
alk. 0,56 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Tunnusta brändiä tyylillä! Dieselin denim-suojakotelo imartelee puhelintasi aivan kuin hyvinistuvat farkut niiden kantajaa. Kova muovikotelo on päällystty aidolla denim-kankaalla ja se ei vain näytä upealta, vaan myös tuntuu erittäin mukavalta kädessä. Kotelo mahdollistaa pääsyn kaikkiin puhelimen liittimiin ja kytkimiin, ja sen takakannessa on kamera-aukko sekä näppärä tasku esimerkiksi luottokorteille.

Video
Yhteensopivat laitteet
Samsung: Galaxy S5
3333
Samsung Galaxy S5 Diesel Space 5 -suojakotelo