Copter

Screenprotector for Honor 8

Tilapäisesti loppu

Jos on puhelin silkkaa asennetta täynnä, sitä on myös Copterin Honor 8:lle räätälöimä näytönsuojus. Suojus on nimittäin valmistettu järkähtämättömästä materiaalista, joka on alunperin suunniteltu sotilaskäyttöön. Oikein suojattuna Honorisi on siis valmis kestämään niin pakkasen, kuumuuden, nesteiden, irtosoran kuin muidenkin ylimääräisten materiaalien hyökkäykset - käyttömukavuudesta ja tyylistä tinkimättä.

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
19
Maksan osissa
alk. 0,53 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 19 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

5800
Copter Screenprotector for Honor 8