Copter

Exoglass iPhone 7 -lasisuoja

Älä anna ulkomuodon hämätä. Copterin suojakalvo on mitättömän ohut, mutta se suojaa iPhonesi näytön isommiltakin kolhuilta ja naarmuilta kuin teräskilpi. Ultraohuen materiaalinsa ansiosta Exoglass hylkii sormenjälkiä, ei vaikuta iPhone 7:n näytön kirkkauteen, saa aikaan häiritseviä heijastuksia tai vaikeuta puhelimen käyttöä muutenkaan millään tavoin. 0,3 millimetriä ohuen lasikalvon tuntuma on käytössä erinomainen ja tuntuu siltä, kuin laitteessa ei olisi lainkaan suojakalvoa. Copter Exoglass varmistaa, että iPhone 7:si kestää myös vauhdikkaamman menon ja sattumukset hieman paremmin.

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
25
Maksan osissa
alk. 0,70 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 25 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 25 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 25 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 25 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Video
Yhteensopivat laitteet
Apple: iPhone 7
5945
Copter Exoglass iPhone 7 -lasisuoja