Asus

RP-AC53 -signaalinvahvistin

  • Kaksoiskaistalla varustettu langattoman verkon laajentaja (2.4 Ghz & 5 Ghz) jopa 300 Mbps nopeuksin
  • Helppo käyttöönotto - lisäksi Pass-Thru-ominaisuuden ansiosta pistoke jää vapaaksi
  • Ethernet-portti jolla yhdistät esim. pelikonsolin verkkoon

Väri: valkoinen

Ei varastossa

Myymäläsaatavuus

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
69,90
Maksan osissa
alk. 1,95 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 69,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 69,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 69,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 69,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Asus RP-AC53 on rinnakkaisilla kaksoiskaistoilla varustettu langattoman alueen laajentaja, joka yltää jopa 300 Mbps (2.4 GHz) ja 433 Mbps (5 GHz) nopeuksiin. Laitteen käyttöönotto on todella helppoa. Riittää, että kytket sen mihin tahansa kodin pistorasiaan ja painat kerran WPS-painiketta, ja näin asennus on valmis.

Laitteen LED valot auttavat sinua sijoittamaan sen optimaaliseen paikkaan ja Pass-Thru-ominaisuuden ansiosta pistoke jää vapaaksi. Ethernet-portin avulla voit liittää siihen suoraan verkkolaitteen, joka ei tue langatonta tiedonsiirtoa (esim. pelikonsolin).

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6736
Asus RP-AC53 -signaalinvahvistin