Asus

ROG Strix Magnus -mikrofoni

  • Suunniteltu streamaukseen - studiotason äänenlaatua ilman erillisiä suodattimia
  • Aura RGB-valaistus ja jopa 50% pienempi kuin perinteiset mikrofonit
  • Yksinkertaiset säätimet mahdollistavat säädöt myös kesken pelien

Väri: musta

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
199,90
Maksan osissa
alk. 5,56 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

ROG Strix Magnus on ensimmäinen, erityisesti pelien streamaukseen suunniteltu mikrofoni. Magnus on varustettu taustamelun suodatuksella, jonka ansiosta voit saavuttaa studiotason äänenlaadun ilman erillisiä suodattimia. Erillinen mikrofoni laitteen sisällä kuuntelee aktiivisesti taustamelua ja suodattaa sen ohjelmiston avulla. Suodatuksen avulla saadaan eliminoitua esimerkiksi näppäimistöstä, hiirestä tai tuulettimista johtuvat taustaäänet.

Pelien streamausta silmälläpitäen mikrofonista on tehty jopa 50 % pienempi kuin perinteisistä pelikäyttöön suunnitelluista mikrofoneista. Mikrofoni mahtuu helposti näppäimistösi taakse, ilman että se peittää monitoria taakseen. Lisäksi kompaktin koon ansiosta et tarvitse mikrofonille erillistä telakkaa. Mikrofonin näppäimet ja ohjaimet on suunniteltu tarpeeksi yksinkertaisiksi, jotta pystyt säätämään niitä myös kesken pelien. Äänenvoimakkuus ja mikrofonin mykistys on säädettävissä yhdellä kädellä. Ylimääräiset mikrofoniasetukset, kuten herkkyys ja tallennustila, on niputettu kätevästi yhteen. Magnus liitetään tietokoneeseen USB 2.0 -liitännällä.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7674
Asus ROG Strix Magnus -mikrofoni