Asus

langaton modeemireititin

DSL-AC55U
  • Huippunopea langaton AC1200 modeemireititin DSL-AC55U tarjoaa nopean väylän tiedon valtatielle
  • Gigabitin Ethernet -portit tarjoavat nopean langallisen liitettävyyden, neljä ulkoista antennia varmistavat verkon kantavuuden
  • USB-portti mahdollistaa tiedostojen ja tulostinten jakamisen

Väri: musta

Ei varastossa

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
149,90
Maksan osissa
alk. 4,17 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 149,90 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Huippunopea langaton AC1200 modeemireititin, joka tarjoaa enemmän vaihtoehtoja järjestää verkkoliikenne. Kaksi WAN-porttia DSL- ja Ethernet-yhteyksille tarjoavat tuplasti valinnanvaraa. Laite on jo nyt valmis tulevaisuuteen, sillä se sopii yhteen VDSL2, ADSL2/2+, ADSL, sekä kuitu- ja kaapelipalveluiden kanssa. Laitteen Gigabit Ethernet -portit tarjoavat luotettavan väylän nopeimpaan internetin käyttöön.

DSL-AC55U:sta löytyy myös yksi USB-portti, joka mahdollistaa tiedostojen ja tulostinten jakamisen sekä median latauksen. Asuksen AiCloud -palvelu pitää datan aina mukanasi: se linkittää kotitietoverkkosi ja verkkosäilytyspalvelusi ja antaa sinun päästä siihen käsiksi AiCloud-mobiilisovelluksen tai personalisoidun URL-osoitteen kautta iOS- tai Android-älypuhelimeltasi.

Laitteen VPN-palvelin ja -palvelintuki tarjoavat väylän käyttää nettiä yksityisesti ja turvallisesti. Asennat VPN-palvelimen helposti PPTP -protokollatuen avulla ilman maksullisia VPN-palveluita tai omistettuja VPN-palvelimia.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

6732
Asus langaton modeemireititin