Apple

iPad Mini 3 Smart Cover -suojakotelo

  • Täydellinen kumppani iPadille
  • Smart Cover tuudittaa iPadin uneen kun kannen sulkee ja vastaavasti herättelee sen kannen avautuessa uusiin haasteisiin
  • Kansi taittuu kätevästi jalustaksi esimerkiksi elokuvien katselemista, lukemista tai verkossa surfaamista varten

Väri: harmaa

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
39
Maksan osissa
alk. 1,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 39 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Applen iPad Smart Cover -kannessa on magneettista vetovoimaa, jota iPad ei voi vastustaa. Smart Cover on täydellinen kumppani iPadille: molemmissa laitteissa oleva älykäs magneettitekniikka saa kannen loksahtamaan täydellisesti paikoilleen, sutjakka suojakansi ei kasvata iPadin sulakoita mittoja, ja kun kansi suljetaan, tuudittaa Smart Cover iPadin uneen - vastaavasti herättelee sen kannen avautuessa lempeän rivakasti uuteen päivään. Smart Cover tukee iPadia myös tämän päivittäisissä toimissa, sillä kansi taittuu näppäräksi jalustaksi esimerkiksi elokuvien katselemista, FaceTime-puheluita, lukemista ja verkossa surfaamista varten.

Video
Yhteensopivat laitteet
Apple: iPad Mini 3
3590
Apple iPad Mini 3 Smart Cover -suojakotelo