Apple

TV 4K 32 GB

  • elokuvatason elämyksiä kotisohvalla – neljä kertaa HD –kuvaa tarkempi, kirkkaampi ja luonnollisempi väriskaala nostaa elokuvien ja lempisarjasi aivan uudelle tasolle
  • olet suorassa lähetyksessä – valtava valikoima suoria urheilu- ja uutislähetyksiä
  • sinä olet olohuoneesi kanavapäällikkö – katsele mitä haluat ja milloin haluat, vain taivas ja Internetin loputon sisältöjen määrä on rajanasi.

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
199
Maksan osissa
alk. 5,53 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 199 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Päivitetty Apple TV 4K tuo elokuvatason elämykset suoraan kotisohvallesi. Neljä kertaa HD –kuvaa tarkempi 4K –laatuinen kuva paljastaa enemmän yksityiskohtia, enemmän värisävyjä ja enemmän kontrasteja elokuvista ja lempisarjoistasi, jolloin pääset nauttimaan myös vanhoista suosikkileffoista ja –sarjoistasi kirjaimellisesti kokonaan uusin silmin.

Laite on se puuttuva linkki, jonka kautta siirrät leffat ja sarjat mobiililaitteeltasi television ruudulle tai valitset sisältösi suoraan Viaplayn, HBO Nordicin tai Yle Areenan kaltaisista suoratoistopalveluista – vain taivas ja oma käytettävissä oleva aikasi on rajana! Apple TV:n kautta pääset käsiksi myös App Storen loputtomaan sovellusvalikoimaan, joten jatkossa voit valita vain muutamalla napin painalluksella rentoudutko television ääressä 4K -elokuvien silmäkarkin, ladattavien pelien tai vaikkapa tietovisailusovellusten parissa.

Video
Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivuustiedot puuttuvat.

7348
Apple TV 4K 32 GB