Apple

TV 32GB -mediasoitin

Hinta putosi
  • siirrä liikkuva kuva mobiililaitteeltasi isolle ruudulle langattomasti
  • ole olohuoneesi valtias - vain taivas ja streamauspalveluiden syövereistä löytyvä viihdetarjonta on rajana
  • katsele iTunesin loputtomasta sisältövalikoimasta mitä tahdot

Televisionkatselun tulevaisuus testissä - tsekkaa Apple TV:n arvostelu Telia Yhteisöstä

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
159
Maksan osissa
alk. 4,42 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 159 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 159 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 159 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 1 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 159 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Apple TV on viihteen musta laatikko, jonka sisältä löytyy televisionkatselun tulevaisuus. Mediasoittimen avulla katselet niin elokuvia kuin odotetuimpia otteluitakin suorana missä vain mobiililaitteesi kautta. Laite on se puuttuva linkki, joka yhdistää puhelimessa tai tabletilla mukanasi kaikkialla kulkevat elokuvien ja sarjojen streamauspalvelut isolle ruudulle kätevästi vain parilla pyyhkäisyllä. Samalla Apple TV tekee sinusta myös oman olohuoneesi valtiaan – vain taivas (ja netin syövereistä löytyvien elokuvien tai sarjojen tarjonta on rajana), kun voit vihdoin valita täysin itse mitä ja milloin televisiostasi katsot.

Apple TV:n myötä saat käyttöösi myös iTunesin loputtomat mediasisällöt kätevästi televisioosi, joiden joukosta löydät niin uusimmat elokuvat kuin mielenkiintoisimmat urheilulähetyksetkin kätevästi klikkailemalla silloin kun tahdot. Mediasoittimen avulla voit katsoa myös Telia TV-palvelun ja ohjelmakirjaston sisältöjä mobiililaitteesi kautta isolta ruudulta myös matkoilla tai vaikka mökillä! Laitteen kautta saat käyttöösi myös App Storen laajan sovellusvalikoiman, mikä entisestään laajentaa televisiosi käyttömahdollisuuksia täysin uudelle tasolle.

Video
Yhteensopivat laitteet
Apple: iPad 64GB Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Pro 256GB WiFi + Cellular, iPad Pro 9.7 128GB WiFi + Cellular, iPad Pro 9.7 256GB WiFi + Cellular, iPad Pro 9.7 32GB WiFi + Cellular, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE
5366
Apple TV 32GB -mediasoitin