Sony

XZ Premium

 • superhidastusvideo vangitsee liikkeen liike, jota ei silmällä näe
 • ällistyttävän tarkka ja luonnonmukaisen realistinen 4K HDR –näyttö
 • lasipintainen ja saumattomasti muotoiltu –  kestää sateet, roiskeet ja läikkymiset

Sony XZ Premium tositestissä - tsekkaa luurin tuoreimmat käyttäjäarviot Telia Yhteisöstä

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Ei varastossa

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
749
Maksan osissa
alk. 20,81 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus -sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 749 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 749 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 749 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Suosittelemme lisäämään pakettiin

Laitevakuutus

Laitteen rikkoutuessa korvaava laite jopa päivässä.

Lue lisää

0,00 € kk 3 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 9,90 €/kk

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk

Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Hintatiedot:

Telia Laitevakuutus -palvelu 3 kk ajan veloituksetta kaikkiin Telialla myynnissä oleviin puhelimiin ja tabletteihin. Laitevakuutus tilattava samanaikaisesti uuden laitteen oston yhteydessä. Tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vakuutuksen kohteena olevan laitteen ostohinnasta riippuen ja kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Veloitukseton etuhinta koskee uusia Laitevakuutuksia ja edun saaminen edellyttää lupaa sähköiseen markkinointiin. Laitevakuutuksen tarkat ehdot ja rajaukset ovat saatavilla Telia Laitevakuutus -palvelun vakuutusehdoista.

Tuotekuvaus

Taianomaisia superhidastusvideoita

Pysäytä aika ja liike. Motion Eye -kameran taianomaisilla superhidastusvideoilla pystyt paljastamaan silmälle näkymättömiä yksityiskohtia. Laita kamera päälle, filmi pyörimään ja katso kuinka vesipisarat hajoavat atomeiksi, sekunnin kymmenykset muuttuvat dramaattisiksi kohtauksiksi ja arjen pienetkin hetket suureksi taiteeksi.

Tee vaikka jokaisesta kuvaamastasi klipistä eeppistä hidastettua elokuvaa 960 kuvaa sekunnissa tallentavalla kameralla. Taltioi jopa napinpainallusta edeltävätkin, ohikiitävät hetket ennakoivan kuvaustoiminnon ansiosta.

Värit, yksityiskohdat ja kontrastit luonnonmukaisen realistisina

Häkellyttävän tarkka, älypuhelimen ruudulla ennennäkemätön 4K HDR -laatuinen kuva vyöryttää silmiesi eteen värit, kuvan vivahteet ja kontrastit niin luonnonmukaisen realistisina, että oikeastaan vain tuoksujen ja makujen puuttuminen enää erottaa poikkeuksellisen elävän kuvan tosimaailmasta.

Herkuttele silmilläsi luonnon todellisia värisävyjä, löydä kokonaan uusia yksityiskohtia vanhoistakin kuvista ja nauti valojen ja varjojen elävästä dynamiikasta – lähes kuin elokuvaa tai vastapuunatusta ikkunasta ulos katselisi.

Rajaton sisältä, saumaton ulkopuolelta

Tämä superpuhelin rikkoo rajoja myös ulko- ja sisäpuolen ratkaisuillaan. Saumattomasti muotoiltu, lasipintainen Sony XZ Premium kestää moitteetta niin sateet, roiskeet kuin muut kosteaksi yltyvät tilanteet ja äärivahva Snapdragon™ 835 -prosessori pyörittää omien elokuvalaatuisten superhidastusvideoittesi lisäksi myös esimerkiksi PS4-pelejäsi kuin vettä vain.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Mitat: 156 x 77 x 7.9 mm – 191 g.
 • Suoritin: 2.45 GHz / 1.9 GHz Qualcomm MSM8998 -kahdeksanydinprosessori
 • Käyttöjärjestelmä: Android OS 7.1 Nougat
 • Keskusmuisti: 4 GB.
 • Tallennustila: 64 GB Flash-muisti (tuki max. 256 microSD-muistikortille)
 • Näyttö: 5.5” 4K HDR TRILUMINOS, 2160 x 3840.
 • Akku: 3230 mAh, Quick Charge 3.0 -pikalataus
 • Pääkamera: 19 Mpix Motion Eye, 1/2.3 Exmor RS -kuvasensorilla, 25mm wide-angle, F2.0 G-linssi, 960fps Super Slow Motion, 0.5s Quick Launch, 5-akselinen vakautus (videokuvalle), 4K-videotallennus. 13 mpxl 1/3.06?, Exmor RS -kuvasensorilla, 22mm wide angle lens, F2.0 ISO6400
 • Etukamera: 13 Mpix, 1080p Full HD, 1/3.06 Exmor RS -kuvasensorilla, 22mm wide angle lens, F2.0 ISO6400
 • Vesi- ja pölytiivis IP65/68 -luokituksen mukaisesti
 • Takuu: 24kk
Video
7000
Sony XZ Premium