Samsung

Galaxy XCover 4

 • veden- ja pölynkestävä joka säälle
 • fyysiset painikkeet tottelevat myös hanskat kädessä
 • iso viiden tuuman näyttö
 • suuri, vaihdettava akku

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
269
Maksan osissa
alk. 7,48 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus -sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 269 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 269 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 269 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Suosittelemme lisäämään pakettiin

Laitevakuutus

Laitteen rikkoutuessa korvaava laite jopa päivässä.

Lue lisää

0,00 € kk 3 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 6,90 €/kk

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk

Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Hintatiedot:

Telia Laitevakuutus -palvelu 3 kk ajan veloituksetta kaikkiin Telialla myynnissä oleviin puhelimiin ja tabletteihin. Laitevakuutus tilattava samanaikaisesti uuden laitteen oston yhteydessä. Tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vakuutuksen kohteena olevan laitteen ostohinnasta riippuen ja kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Veloitukseton etuhinta koskee uusia Laitevakuutuksia ja edun saaminen edellyttää lupaa sähköiseen markkinointiin. Laitevakuutuksen tarkat ehdot ja rajaukset ovat saatavilla Telia Laitevakuutus -palvelun vakuutusehdoista.

Tuotekuvaus

Teräsmiessarjan älypuhelin

Sääolosuhteita emme voi valita, mutta oikea varustautuminen on avainsana onneen myös tekniikan puolesta. Pöly- ja vesitiivis Samsung Xcover 4 kestää mukisematta niin vihmovat syyssateet, uimaveteen molskahdukset kuin kovat pakkasetkin.

Jämäkästi muotoiltu luuri ei lipsu isommastakaan kourasta ja fyysisten painikkeidensa ansiosta puhelin tottelee ajatustasi myös hanskat kädessä.

Reilusti tilaa kuvasarjoille

Samsung Xcover 4:n pikakäynnistettävällä kameralla taltioit helposti valovoimaisia otoksia, sään puolesta äärimmäisissäkin olosuhteissa. Puhelimessa on reilusti tilaa kuvasarjoille eräretkiltä tai eksoottisimmilta extreme-lomilta. Viiden tuuman Full HD-näytöltä niitä kelpaa katsella timanttisella laadulla missä tahansa.

Puhelimen akku kestää vaativaakin käyttöä ja vaihdettavan akun ansiosta et tipu offlineen edes sähköttömissä olosuhteissa.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Mitat 145.9 x 73.1 x 9.7 mm / 174g
 • Näyttö: 5,0" HD TFT (1280x720)
 • Kamera: takakamera: 13MP AF (F 1.9),1 etukamera: 5MP (F 2.2)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 7.0
 • Prosessori: Quad-core 1.4 GHz
 • Muisti: 16 GB, 2 GB RAM, tuki max. 256 GB microSD-muistikortille
 • Liitännät: USB (2.0), NFC, BT 4.2, GPS + Glonass
 • Verkko: 4G (150/50 Mbps)
 • Akku: 2800 mAh
 • Vedenpitävä 1,5 metrin syvyyteen asti 30 minuutin ajan ja pölytiivis IP68-luokituksen mukaisesti.
 • Fyysiset Valikko-, Koti- ja Takaisin-painikkeet
 • SIM-kortti: Micro-SIM
 • Takuu: 24 kk.

 

Video
6835
Samsung Galaxy XCover 4