Nokia

8

 • Käytä etu- ja takakameraa samanaikaisesti Dual-Sight -ominaisuudella
 • Live-videon suoratoisto Facebook Live™- ja YouTube Live -lähetyksiin yhdellä kosketuksella
 • Tallenna 4K-videota Nokian OZO spatial 360° -äänellä
 • Puhdas, turvallinen ja aina ajan tasalla Android™ Nougat 7.1.1 OS -käyttöjärjestelmä

  Lue esittely Nokia 8:sta Telia Yhteisöstä

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
499
Maksan osissa
alk. 13,87 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus -sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 499 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 499 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 499 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Suosittelemme lisäämään pakettiin

Laitevakuutus

Laitteen rikkoutuessa korvaava laite jopa päivässä.

Lue lisää

0,00 € kk 1 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 6,90 €/kk

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk

Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Hintatiedot:

Telia Laitevakuutus -palvelu 1 kk ajan veloituksetta kaikkiin Telialla myynnissä oleviin puhelimiin ja tabletteihin. Laitevakuutus tilattava samanaikaisesti uuden laitteen oston yhteydessä. Tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vakuutuksen kohteena olevan laitteen ostohinnasta riippuen ja kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Veloitukseton etuhinta koskee uusia Laitevakuutuksia. Laitevakuutuksen tarkat ehdot ja rajaukset ovat saatavilla Telia Laitevakuutus -palvelun vakuutusehdoista.

Tuotekuvaus

Valmistettu tinkimättömästi

Nokia 8 käy läpi tiukan 40-vaiheisen koneistus-, anodisointi- ja kiillotusprosessin. Tällä varmistetaan, että sen erottuva muotoilu sulautuu saumattomasti kiillotettuun alumiiniseen yksirunkoiseen malliin. Näiden mallien parhaimmistoa edustava Nokia 8 on suunniteltu sopimaan täydellisesti kämmeneesi.

Erittäin ohuet 13 MP kamerat, joissa on ZEISS-optiikka

Nokia 8 -puhelimessa on 13 megapikselin kaksi kuvaa yhdistävä takakamera, jossa on sekä värillisiä että yksivärisiä antureita, sekä laajakulmainen 13 megapikselin etukamera automaattitarkennuksella. Sekä etu- että takakamerat ovat varustettuja ZEISS-optiikalla, tarkoittaen että kaikki otetut kuvat ovat jakamisen arvoisia.

Hollywoodin teknologia kämmenelläsi

Nokia 8 tarjoaa mukaansatempaavan verratonta videon kaappausta ja toistoa, ja se on ensimmäinen puhelin, jossa on sisäänrakennettu Nokia OZO spatial 360° -ääni. Tallenna hetket Hollywoodin filmintekijöiden ja musiikin tuottajien käyttämällä tekniikalla ja elä ne sitten uudestaan.

Nokian tehokkain Google Android™ -älypuhelin

Suorituskyvyn maksimoimiseksi, Nokia 8 on rakennettu viimeisimmälle Qualcomm® Snapdragon™ 835 -mobiilialustalle, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen pitkä akun kesto. Olemme myös lisänneet grafiittisuojalla varustetun täyspitkän kuparisen jäähdytysputken järjestelmän lämmön hajauttamiseksi puhelimen koko rungon läpi.

Puhdas, turvallinen ja aina ajan tasalla

Nokia 8:ssa on Android Nougat 7.1.1-käyttöjärjestelmä, kattavat Google-palvelut eikä mitään ylimääräistä. Lisäksi tarjoamme säännöllisiä päivityksiä, joten saat aina käyttöösi uusimmat toiminnot ja tehokkaan suojauksen.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Koko: 151,5 x 73,7 x 7,9 mm
 • Käyttöjärjestelmä: Android™ 7.1.1 Nougat
 • Suoritin: Qualcomm® Snapdragon™ 835 -mobiilialusta, Octa core, (4 2,5 GHz Qualcomm® Kryo™ CPU + 4 1,8 GHz Kryo), RAM-muisti 4 Gt
 • Näyttö: 5,3 tuuman IPS QHD -näyttö, HD (2560 x 1440), Corning® Gorilla® -lasi 5, 2,5D -lasi
 • Muisti: Sisäinen tallennustila 64 Gt, MicroSD-korttipaikka (tuki jopa 256 GB muistikortille)
 • Akku: 3090 mAh
 • Kamerat: takakamera: 13 megapikseliä, PDAF, 1,12 um, f/2, kaksisävysalama, etukamera: 13 megapikseliä, AF, 1,12 um, f/2, 78 asteen näkyvyys
 • Verkko: LTE 9, 450 megabittiä sekunnissa (lataus) / 50 megabittiä sekunnissa (lähetys)
 • Liitännät ja yhteydet: Tyyppi C, USB3.1 Gen 1 (5 Gbps), WLAN, Bluetooth 5.0
 • Tunnistimet: valoisuustunnistin, etäisyystunnistin, kiihtyvyystunnistin, E-kompassi, gyroskooppi, sormenjälkilukija, Hall-anturi, barometri
 • Pakkauksen sisältö: Nokia 8, laturi, lataus- ja tiedonsiirtojohto, kuulokkeet, pikaopas, SIM-korttipaikan avain
 • Takuu: 24kk
Video
7652
Nokia 8