Caterpillar

CAT S60

 • rakentajalle rakennettu – veden-, pölyn-, ja iskunkestävä raksaluuri lämpökameralla
 • työmaalle, remppaurakoihin, arkikäyttöön - löydät vuodot eristyksistä, viat sähköasennuksista ja tuorein leipä kaupan hyllyltä lämpökameralla
 • kosteita kuvasarjoja, jotka kestävät päivänvaloa – täydellisesti vedenpitävällä luurilla voit kuvata myös veden alla

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
599
Maksan osissa
alk. 16,64 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus -sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 599 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 599 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 599 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Suosittelemme lisäämään pakettiin

Laitevakuutus

Laitteen rikkoutuessa korvaava laite jopa päivässä.

Lue lisää

0,00 € kk 1 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 9,90 €/kk

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk

Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Hintatiedot:

Telia Laitevakuutus -palvelu 1 kk ajan veloituksetta kaikkiin Telialla myynnissä oleviin puhelimiin ja tabletteihin. Laitevakuutus tilattava samanaikaisesti uuden laitteen oston yhteydessä. Tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vakuutuksen kohteena olevan laitteen ostohinnasta riippuen ja kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Veloitukseton etuhinta koskee uusia Laitevakuutuksia ja edun saaminen edellyttää lupaa sähköiseen markkinointiin. Laitevakuutuksen tarkat ehdot ja rajaukset ovat saatavilla Telia Laitevakuutus -palvelun vakuutusehdoista.

Tuotekuvaus


Onko se puhelin? Onko se työkalu? Se on molempia.

Jos työkalupakistasi on jotain vielä puuttunut, on se luultavasti tämä, aiemmin hiukan suuremman kokoluokan laitteiden valmistajana tunnetun, Catepillarin veden- ja iskunkestävä S60 –raksaluuri lämpökameralla. Sisäänrakennetulla lämpökameralla paikannat vuotavat eristeet, tsekkaat sähköasennusten kunnon tai vaikkapa lämmityksen toimivuuden alta aikayksikön muihin työkaluihin edes koskematta. Vaikka luurin sisältä löytyykin hienompaa teknologiaa kuin yhdenkään älypuhelimen sisältä tähän saakka, on S60 päältä päin kuitenkin aivan yhtä lujaa tekoa kuin mikä tahansa rakennustyömaalle tai remppahommiin tarkoitettu työkalu. Luuri kestää roiskeita, kolhuja, pölyä ja pudotuksia kuten kuuluukin, mutta täydellisen vesitiiviinä pysyy täysin toimintakykyisenä jopa 5 metrin syvyydessä kokonaisen tunnin ajan. Sukella siis kirjaimellisesti pintaa syvemmälle ja laita kamera laulamaan vaikka mökkirannan veden alla! 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Mitat 147.9 x 73.4 x 12.66 mm /223 g
 • Näyttö: 4,7" HD (1280x720), Corning® Gorilla® Glass 4
 • Kamera: takakamera: 13MP AF + FLIR -lämpökamera, etukamera: 5MP
 • Käyttöjärjestelmä: Android 6.0 (Marshmallow)
 • Prosessori: Qualcomm MSM8952-3 (4 x 1.5GHz + 4 x 1.2GHz)
 • Muisti: 32 GB, 3 GB RAM, tuki max. 128 GB microSD-muistikortille
 • Liitännät: micro-USB 2.0, USB-OTG, NFC, BT 4.1, GPS + Glonass
 • Akku: 3800 mAh, jopa 30 tuntia puheaikaa
 • Vedenpitävä 5 metrin syvyyteen asti 60 minuutin ajan ja pölytiivis IP68-luokituksen mukaisesti, iskunkestävä 1,8 metrin pudotukseen saakka.
 • SIM-kortti:  Nano-SIM (Dual-SIM)
 • Takuu: 24 kk.
Video

7101
CAT S60