Caterpillar

CAT B30

 

 • valmistusmateriaalina sisu – iskun-, pölyn- ja vedenkestävä perusluuri rankempiinkin olosuhteisiin
 • pidä yhteydet yllä myös karummissa olosuhteissa – 3G –tuki ja jopa yhdeksän tuntia puheaikaa
 • käytettävyydestä tinkimättä – kahden megapikselin kamera, MP3/4 –soitin ja taskulamppu

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
119
Maksan osissa
alk. 3,31 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus -sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 119 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 119 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 119 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Suosittelemme lisäämään pakettiin

Laitevakuutus

Laitteen rikkoutuessa korvaava laite jopa päivässä.

Lue lisää

0,00 € kk 1 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 4,90 €/kk

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk

Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Hintatiedot:

Telia Laitevakuutus -palvelu 1 kk ajan veloituksetta kaikkiin Telialla myynnissä oleviin puhelimiin ja tabletteihin. Laitevakuutus tilattava samanaikaisesti uuden laitteen oston yhteydessä. Tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vakuutuksen kohteena olevan laitteen ostohinnasta riippuen ja kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Veloitukseton etuhinta koskee uusia Laitevakuutuksia ja edun saaminen edellyttää lupaa sähköiseen markkinointiin. Laitevakuutuksen tarkat ehdot ja rajaukset ovat saatavilla Telia Laitevakuutus -palvelun vakuutusehdoista.

Tuotekuvaus

Kaiken se kestää: iskut ja pudotukset, kaatosateet ja pakkashanget. CAT B30 -perusluuri on uskollinen kumppanisi niin remppahommissa kuin karummissakin luonto-olosuhteissa. Kumipäällysteellä pinnoitettu teräsmiespuhelin ei tekevästä kädestä lipsu, ja vaikka lipsuisikin, säilyy puhelimesi vahingoittumattomana pudotuksista jopa 1,8 metrin korkeudesta ja vedenkestävänä ei ole moksiskaan lyhyestä kylvystä järvivedessä tai lumihangessa.

3G-taajuuksien ja jopa yhdeksän tunnin akunkeston ansiosta taas pidät yhteydet yllä sivistykseen myös silloin, kun lähin wi-fi –yhteys ja pistorasia ovat kilometrien päässä ja luurista löytyvät MP3/4 –soitin sekä taskulamppu tuovat valoa pimeyteen karummissa olosuhteissakin sekä henkisesti että konkreettisesti.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Mitat 118 x 54 x 16 mm /105 g
 • Näyttö: 2" QCIF (176x220)
 • Kamera: 2 MP takakamera
 • Muisti: 1 GB, 256 MB RAM, tuki max. 16 GB microSD-muistikortille
 • Yhteydet: 2G ja 3G
 • Akku: 1000 mAh, jopa 30 tuntia puheaikaa
 • Vedenpitävä metrin syvyyteen asti 30 minuutin ajan ja pölytiivis IP67-luokituksen mukaisesti, iskunkestävä 1,8 metrin pudotukseen saakka.
 • Muuta: MP3/4 -soitin, taskulamppu
 • SIM-kortti:  Micro-SIM (Dual-SIM)
 • Takuu: 24 kk.
Video
7103
CAT B30