Asus
Uutuus

ROG Phone

 • Ei vain pelaamiseen sopiva, vaan pelaamiseen suunniteltu täysiverinen tehopuhelin, jonka jokainen komponentti on optimoitu viiveettömän ja parhaan pelikokemuksen takaamiseksi
 • Ainutlaatuiset AirTrigger-kosketusanturit tarjoavat konsolin kaltaisen pelikokemuksen – kolme ohjelmoitavaa näppäintä vapauttavat näytön pelikuvan toistamiseen
 • Tehokas jäähdytysjärjestelmä pitää puhelimen viileänä ja suorituskykyisenä kuumienkin pelisessioiden aikana – maksimoi suorituskyky mukana toimitettavalla AeroActive Cooler -tuuletintelakalla

Mitä mieltä olet uutuudesta? Osallistu keskusteluun Yhteisössä.

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
999
Maksan osissa
27,75€/kk
36 kk maksuajalla. Yhteensä 999 €. 36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
41,63€/kk
24 kk maksuajalla. Yhteensä 999 €. 24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
83,25€/kk
12 kk maksuajalla. Yhteensä 999 €. 12 kk. Korko 0 %

Suojaa laitteesi vakuutuksella!

Laitevakuutus
Laitteen rikkoutuessa korvaava laite jopa päivässä.

Lue lisää

0,00€/kk
1 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 9,90 €/kk

Telia Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi kotiovelle!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

 

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Näytön koko
6.0"
Etukamera
8 megapikseliä
Takakamera
12 + 8 megapikseliä
Tallennustila
128Gt
Suoritin
Qualcomm® Snapdragon™ 845
Käyttöjärjestelmä
Android™ Oreo 8.1 & ROG Gaming X mode UI
Tuotekuvaus

Mobililipelaamisen uusi aikakausi on täällä

Asus ROG Phone vie mobiilipelaamisen tasolle, jossa et enää joudu tekemään kompromissia käyttömukavuuden ja tehokkuuden välillä. ROG Phone tuo Asus ROG -pelikannettavista ja pelitarvikkeista tutun laadun ja suorituskyvyn nyt puhelimien maailmaan.

Perinteisen älypuhelimen käyttö mobiilipelaamiseen on usein ergonomian ja pelimukavuuden kannalta haastavaa. Peliä hallitaan puhelimen näytöltä, jolloin sormien kosketukseen perustuvat komennot haittaavat pelikuvan seuraamista ja lisäksi laturin latausjohdon takia toinen kämmen on hankalassa asennossa. ROG Phone on suunniteltu tarjoamaan konsolin kaltainen pelikokemus, joka on toteutettu kolmella ainutlaatuisella, ultraääneen pohjautuvalla AirTrigger-kosketusanturilla. Ultraäänitekniikka mahdollistaa AirTrigger-sensorien herkkyyden ja sensorit tunnistavat kosketuksen merkittävästi nopeammin kuin perinteiset kosketusnäppäimet. Kaksi näistä sensoreista on sijoitettu puhelimen eri päihin, ja puhelimen ollessa kädessä horisontaalisesti vaaka-asennossa ne toimivat peliohjaimista tuttuina vasempana ja oikeana hallintanäppäimenä. Kolmas kosketusanturi on suunniteltu käytettäväksi puhelimen ollessa pystyasennossa. AirTrigger-sensorit antavat haptista palautetta kosketuksen pohjalta ja ne ovat ohjelmoitavissa kuhunkin peliin sopiviksi. Käytössäsi on siis kaksi ylimääräistä näppäintä verrattaessa perinteisiin puhelimiin, etkä myöskään joudu peittämään puhelimen näyttöä etusormillasi. Perinteisen latausportin sijoittelun aiheuttamat ongelmat on ratkaistu ROG Phone puhelimessa sisällyttämällä puhelimeen mullistavalla tavalla kaksi USB-C latausporttia. Voit unohtaa kämmeneen hankaavan latausjohdon ja ladata puhelintasi sen sivuun sijoitetusta latausportista pelatessasi puhelin vaakatasossa. Latausportti tukee lisäksi HDMI-lähtöä, Gigabit LAN-liitäntää ja esimerkiksi USB-C protokollan kuulokkeita, joten voit kuunnella musiikkia ja ladata puhelinta samaan aikaan kahden USB-C latausportin mahdollistamana.

ROG Phone -puhelimen jokainen komponentti on optimoitu viiveettömän ja parhaan pelikokemuksen takaamiseksi. Jokaisen ROG Phone -puhelimen Snapdragon 845 –järjestelmäpiiri on erikseen valittu, nopeusoptimoitu yksilö, joka kykenee saavuttamaan 2,8 gigahertsin vakiotaajuutta nopeamman, peräti 2,96 gigahertsin kellotaajuuden. 8 Gt LPDDR4X keskusmuisti jaksaa vääntää useampaa peliä ja ohjelmaa samanaikaisesti. ROG Phone -puhelimen näyttö takaa tämän äärimmäisen teknisen suorituskyvyn muuntumisen pehmeäksi, nopeaksi ja väririkkaaksi pelikuvaksi. Kuuden tuuman AMOLED-paneeli 2160 x 1080 pikselin resoluutiolla on sekä nopea että kirkas. 90 Hz virkistystaajuus ja 1 millisekunnin vasteaika takaavat, että pelikuva välittyy näytöltä ilman viivettä. HDR-laajasävytoisto ja 108 prosenttisesti DCI-P3 väriavaruuden kattava paneeli päästää pelikuvan oikeuksiinsa ja värit toistuvat kirkkaina ja selkeinä.

Suorituskykyinen pelipuhelin vaatii tasapainoisen pelikokemuksen saavuttamiseksi myös parhaan mahdollisen äänentoiston. ROG Phone -puhelimen kaksi eteenpäin suunnattua stereokaiutinta on sijoitettu puhelimen päihin ja niitä tukevat älykkäät vahvistimet, jotka maksimoivat äänenvoimakkuuden ja minimoivat vääristymät. 24-bittinen / 192 kHz: n äänimoottori tukee Hi-Res Audio -tiedostoja, ja DTS Headphone: X -tuki tarjoaa studiotason 7.1 Surround-ääntä kuulokkeiden kautta. Voit myös nauttia kristallinkirkasta teräväpiirtoääntä Bluetooth –tekniikalla ja itse puhelimesta löytyy perinteinen 3,5 millimetrin äänilähtö langallisille kuulokkeille, USB-C yhteensopivia kuulokkeita unohtamatta.

Koska ROG Phone on rakennettu tehokäyttöön ja pitkiin pelisessioihin, on siinä suuri 4000mAh akku, joka antaa sinulle enemmän vapautta ilman huolta pistorasian läheisyydestä. Koska akun lataukseen käytettävissä oleva aika on usein rajallinen, tukee ROG Phone sekä Qualcomm Quick Charge 4.0 että ASUS HyperCharge pikalataustekniikoita. Laitteen mukana toimitettavassa laturissa latausvirtapiiristö on sijoitettu laturin muuntajan sisään. Tämä mahdollistaa 20W HyperCharge -pikalatauksen, jonka ansiosta puhelimeen saadaan enemmän virtaa lyhyemmässä ajassa ja itse puhelin pysyy viileämpänä latauksen aikana. Voit ladata ROG Phone -puhelinta myös tavallisella USB-C-laturilla. Pelaamisen ohessa ROG Phone puhelimella saa myös erinomaisia kuvia. Puhelimen kaksoiskamerajärjestelmä on rakennettu huippuluokan komponenttien ympärille. Tarkka 12 megapikselin Sony IMX363-pääkamera yhdessä erillisen 8 megapikselin 120 asteen laajakulmaisen takakameran kanssa takaavat laadukkaat kuvat haastavissakin olosuhteissa.

Mobiilipelaamiseen optimoitu puhelin tuottaa merkittävästi lämpöä, joka voi aiheuttaa suorituskyvyn alenemista sekä käyttömukavuuden kannalta epämukavaa puhelimen kuumenemista. ROG Phone -puhelimen ainutlaatuinen GameCool-höyrykammioon pohjautuva jäähdytysjärjestelmä yhdessä edistyneen kuparilämmönsiirtimen ja piirilevylle sijoitettujen jäähdytyslevyjen kanssa mahdollistaa jopa 60 prosenttia tehokkaamman jäähdytyksen verrattaessa perinteisiin toteutuksiin. Voit maksimoida puhelimen jäähdytyksen ja suorituskyvyn mukana toimitettavalla, irrotettavalla AeroActive Cooler -tuuletintelakalla. Voit ladata puhelinta tämän lisäosan läpi ja halutessasi saat kuulokkeet kiinni sen 3,5 millimetrin äänilähtöön.

ROG Phone on optimoitu pelaamiseen myös käyttöjärjestelmän tasolla. Voit halutessasi ottaa käyttöön ROG Gaming X Mode tilan, joka vapauttaa ja varaa RAM-muistia pelin käyttöön sekä estää sovellusten ilmoitukset ja järjestelmän ilmoitukset pelin aikana. ROG Phone on lisäksi maailman ensimmäinen puhelin, johon on sisällytetty ROG tietokoneista ja pelitarvikkeista tuttu ASUS Aura RGB –valaistus. Puhelimen takakannessa on tätä tekniikkaa hyödyntävä valaistu ROG-logo, jonka värin ja väritehosteen voit itse valita. Voit kustomoida ennalta valitun värin tai väriteeman (esim. hengitys, syke) käynnistymään vaikka puhelimen soidessa.

Tekniset tiedot
 • Näyttö: 6.0" AMOLED, 2160 x 1080, 90 Hz, 1 ms
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Keskusmuisti: 8 Gt
 • Suoritin: 2.96GHz Qualcomm® Snapdragon™ 845 järjestelmäpiiri 10nm, 64-bit Octa-core suoritin
 • Näytönohjain: Qualcomm® Adreno™ 630
 • Käyttöjärjestelmä: Android™ Oreo 8.1 & ROG Gaming X mode UI
 • Etukamera: 8MP, F2.0 aukko, 24mm vastaava terävyysalue
 • Takakamera: Sonyn lippulaiva IMX363 12MP dual pixel kuvasensori, sensorin koko 1/2.55"", pikselin koko 1.4µm, aukko F1.8
 • Toinen takakamera: 120° laajakuvakamera (200% laajempi kuvakulma), 12 mm vastaava terävyysalue
 • Videokuvaus: Takakameralla 4K UHD (3840 x2160) videot 30 / 60 fps
 • Muistikorttipaikka: Ei
 • Sim-kortti: Nano-SIM
 • Dual SIM: Kyllä
 • IP-luokitus / suojaus: Kyllä
 • Liittimet: USB-C x 2, 3,5mm äänilähtö
 • Yhteydet: WLAN 802.11a/b/g/n/ac 2.4 & 5GHz,
 • WLAN 802.11ad 60GHz, Bluetooth 5.0
 • Verkko: 4G
 • Paikannus: GPS, AGPS, Glonass, BDS
 • Sormenjälkitunnistin: Kyllä
 • Kasvojentunnistus: Kyllä
 • Langaton lataus: Ei
 • Akku: 4000 mAh
 • Mitat: 158.83 x 76.16 x 8.3 mm
 • Paino: 200g
 • Myyntipakkauksen sisältö: Laturi, kuulokkeet, AeroActive Cooler tuuletintelakka
 • Takuu: 24 kk
Video
8865
Asus ROG Phone