• 5,8 tuumaa silkkaa superluuria – koko ruudun Super Retina –näyttö ja hätkähdyttävän tarkka OLED -kuva
 • luo katsekontakti, joka merkitsee – avaa puhelimen lukitus ja todentaudu Face ID –kasvojentunnistuksella
 • katso itseäsi kokonaan uudessa valossa ja muodossa - nappaa entistä terävämpiä selfieitä ja herätä uudet Animojit eloon omilla kasvonliikkeilläsi

X-sukupolvi tositestissä - tsekkaa käyttäjäkokemukset Telia Yhteisöstä

Valitse väri: hopea tähtiharmaa

Saatavuus- ja toimitustiedot

Tilattavissa

Toimitukset alkavat arviolta 19.12.

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
999
Maksan osissa
27,75€/kk
36 kk maksuajalla. Yhteensä 999 €. 36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
41,63€/kk
24 kk maksuajalla. Yhteensä 999 €. 24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
83,25€/kk
12 kk maksuajalla. Yhteensä 999 €. 12 kk. Korko 0 %

Suojaa laitteesi vakuutuksella!

Laitevakuutus
Laitteen rikkoutuessa korvaava laite jopa päivässä.

Lue lisää

0,00€/kk
1 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 9,90 €/kk

Telia Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi kotiovelle!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

 

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Näytön koko
5,8"
Etukamera
7 megapikseliä
Takakamera
2 x 12 megapikseliä
Tallennustila
64 Gt
Suoritin
A11
Käyttöjärjestelmä
iOS 11
Tuotekuvaus

Pelkkää näyttöä, pelkkää innovaatioiden juhlaa

Terveisiä Kaliforniasta. Viimeisetkin puhelinteknologian rajat rikkova tekijä X on löydetty ja se on nimeltään iPhone X, superluurien superluuri, joka on pelkkää näyttöä ja elämys jo itsessään. Fyysiset painikkeet ovat historiaa ja nykyisyyttä ovat sen sijaan hätkähdyttävän tarkka, jokaisen pikselin yksitellen ruudulla eloon herättävä Super Retina OLED –näyttö, uniikeille kasvonpiirteillesi kokonaan uuden merkityksen antava Face ID –kasvojentunnistus sekä elekielen jokapäiväiseen viestittelyyn sulauttavat Animojit.

5,8 tuumaa silkkaa superluuria

Kun jotain vanhaa katoaa, tulee tilalle iPhone X:n tapauksessa koko luurin kattava 5,8 –tuumainen Super Retina –näyttö ja ruudulle jopa useimpia televisioita tarkempi, väririkkaampi sekä realistisempi OLED –kuva HDR –tuella. Luurin molemminpuolinen, erikoisluja sekä pölyn- ja vedenkestävä lasimuotoilu taas takaa sen, että luottokumppanisi kestää moitteetta myös elämän vauhdikkaammat ja yllättävämmät käänteet. 

Luo katsekontakti, joka merkitsee

iPhone X on kuin vanha ystävä, joka osaa lukea tarpeesi jo pelkästä katseesta, kirjaimellisesti. Uudella Face ID –kasvojentunnistuksella avaat niin puhelimesi lukituksen kuin maksat ostoksesi Apple Paylla pelkän merkitsevän katseen avulla, sillä uniikkeja kasvonpiirteitäsi varmempaa tunnistautumiskeinoa tuskin on olemassakaan. Jatkossa myös kulmiesi kurtistelut, hymysi vivahteet ja silmiesi asennot välittyvät perille saakka viestiketjun toiseen päähän, kun kasvonliikkeitäsi possu-, yksisarvis-, ja muut Animojit sulauttavat elekielen vivahteet jokapäiväiseen viestittelyyn.

Kamerat – ripaus taikuutta, ripaus Hollywoodia

Kaksinkertaista kuvaustehoa, yksinkertaisesti sykähdyttäviä lopputuloksia. Kahden 12 megapikselin takakameran, älykkään kuvaprosessorin ja häikäisevän realistisen OLED –näytön yhteistyön ansiosta iPhone X on myös jokaisen valokuvaajan unelmatyökalu, jonka avulla saat kuvauskohteistasi esiin sellaisiakin yksityiskohtia ja vivahteita, joita et paljaalla silmällä näe. Videokuvauksen osalta luuriin on tarttunut Kalifornian auringon alla ripaus Hollywoodia, ja 4K –laatuisia videoita kuvatessa, hidastuksella tai ilman, materiaali on ainakin kuvanlaatunsa puolesta valmista kauraa valkokankaille. Voit myös unohtaa sellaisen asian kuin ”heikot kuvausolosuhteet”, sillä kameran optiset kuvanvakaimet antavat sinulle mahdollisuuden napsia galleriatason potretteja myös hämärämmässä valaistuksessa.

Kaikkien aikojen fiksuin sukupolvi

Uusi sukupolvi on paitsi edellistä fiksumpi, myös askeleen verran nopeampi. Jopa 70 % edellisen sukupolven vastinetta nopeampi A11 Bionic –siru yhdessä kaikkien aikojen väririkkaimman iPhone –näytön kanssa tekee iPhone X:n käyttämisestä todellisen elämyksen, kun hämmästyttävän eläväiset 3D –grafiikat ja lisätyn todellisuuden sovellukset vöryvät silmiesi eteen sulavampina ja upeampina kuin koskaan ennen.

Tulevaisuus on langaton

iPhone X:n kanssa voit siirtyä viettämään kokonaan langatonta elämää. Johdollisten kuulokkeiden lisäksi voit jättää nyt myös perinteisen laturin pöytälaatikkoon, sillä voit ladata luuriasi langattomasti millä tahansa QI-tekniikka tukevalla latausasemalla.

 

 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Mitat: 143,6 x 70,9 x 7,7 mm / 174 g.
 • Näyttö: 5,8” Super Retina OLED (2436 x 1125), HDR, True Tone
 • Takakamera: 12 Mpix laajakulma- ja telekamerat, ƒ/1.8 aukko (laajakulmakamera), ƒ/2.4 aukko (telekamera), kaksi optista kuvanvakainta, optinen zoom (jopa 10x digitaalinen zoom), kuusielementtinen linssi, 4-ledinen True Tone -salama, 24 fps, 30 fps tai 60 fps 4K-videokuvaus, optinen kuvanvakain videolle, optinen zoom (6x digitaalinen zoom)
 • TrueDepth -etukamera: 7 Mpix, 1080p HD-videokuvaus, Retina Flash -salama, ƒ/2.2 aukko, muotokuvatila, Animoji, Face ID -kasvojentunnistus
 • Käyttöjärjestelmä: iOS 11.
 • Prosessori: A11 Bionic -siru, 64 bit, integroitu M11 -liiketunnistinprosessori
 • Muisti: 64 Gt tallennustilaa
 • Sim-kortti: Nano-SIM
 • Verkko: 4G+ (tuki 300mbit/s liittymille)
 • Akku: Puheaika jopa 21 tuntia, internet-käyttö jopa 12 tuntia, videon toisto (langaton) jopa 13 tuntia, äänen toisto (langaton) jopa 60 tuntia, pikalatausominaisuus: jopa 50% lataus 30 minuutissa, langaton lataus (toimii Qi-latureilla)
 • Vedenpitävyysluokitus: IP67
 • Pakkauksen sisältö: iPhone X, EarPodit Lightning -liittimellä, Lightning–3,5-mm-kuulokeliitäntäsovitin, Lightning–USB-kaapeli, USB-virtalähde, dokumentaatio
 • Takuu: 12kk
Video
7451
iPhone X 64 GB