Alcatel

2045X

Vain myymälästä
  • Edullinen peruspuhelin perinteisellä näppäimistöllä
  • Monia käteviä ominaisuuksia taskulampusta kaiutinpuhelimeen
  • FM-radio, jota voit kuunnella myös ilman kuulokkeita

 

Väri: musta

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
49
Maksan osissa
alk. 1,37 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus -sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 49 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 49 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 49 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Suosittelemme lisäämään pakettiin

Laitevakuutus

Huoletonta turvaa laitteellesi!

Lue lisää

0,00 € kk 1 kk, jonka jälkeen 4,90 €/kk

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk

Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Hinta tälle laitteelle 0,00 €/kk 1 kk, jonka jälkeen 4,90 €/kk.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Hintatiedot:

Telia Laitevakuutus –palvelu 1 kk ajan veloituksetta. Tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vakuutuksen kohteena olevan laitteen ostohinnasta riippuen ja kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Veloitukseton etuhinta koskee uusia Laitevakuutuksia ja edellyttää lupaa sähköiseen markkinointiin. Laitevakuutuksen tarkat ehdot ja rajaukset ovat saatavilla Telia Laitevakuutus -palvelun vakuutusehdoista.

Tuotekuvaus

Kompakti ja helppokäyttöinen

Alcatel 2045X on perinteinen kännykkä, perinteisellä näppäimistöllä ja kaikilla tarvittavilla perusominaisuuksilla. Alle 100 grammaa painava puhelin on kompaktinkokoinen, mutta tukevan muotoilunsa ja isojen näppäintensä ansiosta helppokäyttöinen.

Puhelimessa on kokoonsa nähden iso ja kirkasvärinen 2,4 tuuman näyttö, jolta on mukava selailla niin uutisia, valokuvia kuin pelata pelejäkin. Uutissivujen, Facebookin ja muiden nettisivujen selailu onnistuu sujuvasti 3G-yhteydellä. Kahden megapikselin kameralla otat hyvälaatuisia valokuvia ja kuvaat videopätkiä missä ja milloin vain haluatkaan.

Kaikki tarvittava mukana

Alcatel 2045X-puhelimessa on 32 megabitin sisäinen muisti ja erillisellä muistikortilla tallennustila on laajennettavissa jopa 32 gigatavuun. Voit kuunnella joko itse puhelimelle lataamiasi lempikappaleitasi tai tavallisia radiokanavia FM-radiosovelluksen kautta.

Puhelimesta löytyy valmiina mm. taskulamppu, laskin, herätyskello sekä ääninauhuri, ja puhelimeen valmiiksi asennetusta sovelluskaupasta voit ladata lisää haluamiasi maksuttomia tai maksullisia sovelluksia.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Mitat: 124x52x13 mm, paino 86 g
Näyttö: 2.4” (240x320 pikseliä)
Näppäimistö: Perinteinen puhelinnäppäimistö
Kamera: 2 Mpix
Käyttöjärjestelmä: Alcatel
Prosessori: Mediatek MT6276A, 611 MHz
Muisti: 42 Mt, 64 Mt RAM ja max. 32 Gt muistikortti
Navigointi: -
Liitännät: Bluetooth 3.0 3,5mm-liitäntä, Micro USB latausliitin, USB 2.0
Verkko: 3G (max. Vastaanotto 7.2 Mbit/s ja lähetys max. 2 Mbit/s)
Musiikki ja äänet: musiikkisoitin, FM-radio
Sovelluksia ja toimintoja: Twitter, Facebook, Taskulamppu, Laskin, herätyskello, valehälytys, kalenteri, ääninauhuri, muunnin, Gameloft live peli, muistio, kaiutinpuhelin
Muuta: akku 850 mAh
SIM-kortti: Normaali-SIM
Takuu: 24 kk
Myyntipakkauksen sisältö: Puhelin, akku, Micro-USB laturi, Pikaopas

Video
6350
Alcatel 2045X