Apple

iPad Pro 10.5 64GB LTE

WiFi + Cellular
 • aseta luovuudellesi uudet rajat – tehokkaampi kuin useimmat läppärit
 • isompi, mutta pehmeämpi – entistä isompi, mutta sulavampi ja responsiivisempi Retina –näyttö
 • täydellinen työkalu ammattimaiseen viihdekäyttöön ja viihtyisämpään ammattikäyttöön
 • 64 GB:n muisti

 

Väri: tähtiharmaa

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
899
Maksan osissa
alk. 24,98 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 899 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 899 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 899 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Suosittelemme lisäämään pakettiin

Laitevakuutus

Laitteen rikkoutuessa korvaava laite jopa päivässä.

Lue lisää

0,00 € kk 3 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 9,90 €/kk

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk

Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Hintatiedot:

Telia Laitevakuutus -palvelu 3 kk ajan veloituksetta kaikkiin Telialla myynnissä oleviin puhelimiin ja tabletteihin. Laitevakuutus tilattava samanaikaisesti uuden laitteen oston yhteydessä. Tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vakuutuksen kohteena olevan laitteen ostohinnasta riippuen ja kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Veloitukseton etuhinta koskee uusia Laitevakuutuksia ja edun saaminen edellyttää lupaa sähköiseen markkinointiin. Laitevakuutuksen tarkat ehdot ja rajaukset ovat saatavilla Telia Laitevakuutus -palvelun vakuutusehdoista.

Tuotekuvaus

Aseta luovuudellesi uudet rajat

On olemassa tabletteja, ja on tabletteja, jotka rikkovat rajoja. Useimpia perusläppäreitä tehokkaampi Apple iPad Pro 10,5 on jälkimmäistä kategoriaa joka tuumaltaan ja gigatavultaan. Kun otsikko on Pro, tarkoittaa se käytännössä sitä, että editoit 4K-laatuisia videoita vaikka bussissa, hahmottelet ideasi 3D –malleiksi missä vain ja multitaskaat useampi sovellus tulessa silloin kun tarve on. Työskentele viihtyisämmin, sulavammin ja niin pitkään kuin ajatus juoksee jopa 10 tunnin akunkeston turvin.  

Isommin, kirkkaammin, pehmeämmin

Kun näytöllä on kokoa huikaisevat 10,5 tuumaa, on se kuin räätälöity pikkutarkkaan graafiseen työskentelyyn kuvien muokkauksesta leffojen editointiin. Entistä kirkkaampi Retina-näyttö piirtää kuvat ja videot silmiesi eteen pienimmistäkään yksityiskohdista tinkimättä ja Pro Motion –teknologian ansiosta raskaampikin 3D –grafiikka pyörii iPadin ruudulla yhtä pehmeästi kuin väkevämmällä pöytäkoneella.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Mitat: 250,6 x 174,1 x 6,1 mm - 469 g.
 • Prosessori: A10X-siru 64-bittisellä arkkitehtuurilla, M10-liiketunnistinprosessori.
 • Näyttö: 10,5" Retina LED-taustavalaistu Multi-Touch-laajakuvanäyttö (2224 x 1668, 264ppi), Pro Motion -teknologia, laaja värinäyttö (P3), True Tone -näyttö, täyslaminoitu sormenjälkiä ja heijastuksia hylkivä pinnoite
 • Käyttöjärjestelmä: iOS 10
 • Pääkamera: 12 MP iSight-kamera f/1.8 aukko, 4K-videokuvaus, jopa 5 x digitaalinen zoom, hidastus ja timelapse.
 • Etukamera: 7 mp FaceTime HD -kamera f/2.2 aukko, 1080p HD-videokuvaus, Retina Flash-salama.
 • Tallennustila: 64 gt.
 • Sim-kortti: Nano-sim.
 • Akku: Sisäinen 30,4 wattitunnin ladattava litiumpolymeeriakku, jopa 10 tuntia verkon selaamista Wi-Fin kautta, videon katselua tai musiikin kuuntelua.
 • Tunnistimet: Touch ID, kolmiakselinen gyroskooppi, kiihtyvyysanturi, barometri, ympäristön valoisuuden tunnistin.
 • Äänentoisto: Nelikautinääni.
 • Takuu: 12 kk.
Video
7123
iPad Pro 10.5 64GB LTE