Huawei

MediaPad M3 Lite 10 LTE

WiFi + 4G
 • hemmottele silmiäsi– terävä 10,1 –tuumainen näyttö ja neljän kaiuttimen äänentoistojärjestelmä ohuen kurvikkaissa kuorissa
 • viihteen suurkuluttajalle – katsele videoita, pelaa ja surffaa jopa 10 tuntia yhdellä latauksella
 • pitkän kaavan viihtymiseen ja työskentelyyn – silmien rasitusta ehkäisevä katselutila ja split screen -toiminto

 

Väri: musta

Ei varastossa

Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla verkkokaupassa?

Anna sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
329
Maksan osissa
alk. 9,14 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Suosittelemme lisäämään pakettiin

Laitevakuutus

Laitteen rikkoutuessa korvaava laite jopa päivässä.

Lue lisää

0,00 € kk 3 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 6,90 €/kk

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk

Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Hintatiedot:

Telia Laitevakuutus -palvelu 3 kk ajan veloituksetta kaikkiin Telialla myynnissä oleviin puhelimiin ja tabletteihin. Laitevakuutus tilattava samanaikaisesti uuden laitteen oston yhteydessä. Tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vakuutuksen kohteena olevan laitteen ostohinnasta riippuen ja kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Veloitukseton etuhinta koskee uusia Laitevakuutuksia ja edun saaminen edellyttää lupaa sähköiseen markkinointiin. Laitevakuutuksen tarkat ehdot ja rajaukset ovat saatavilla Telia Laitevakuutus -palvelun vakuutusehdoista.

Tuotekuvaus

Hemmottele kaikkia aistejasi

Jos tykkäät hemmotella silmiäsi pitkän kaavan mukaan ja paikassa kuin paikassa, on Huawei MediaPad M3 Lite 10 tabletti sinun silmillesi ja korvillesi.  Videot ja pelit pyörivät 10,1 tuuman kirkkaalla Full HD –näytöllä ja mielihyväkeskusta hellivän audiovisuaalisen kokemuksen viimeistelee yhdessä Harman Kardonin kanssa suunniteltu äänentoistojärjestelmä neljän kaiuttimensa voimin.

Pitkän kaavan nautiskeluun

Hyvän sarjan tai pelin makuun päästessä linjakkaan kaarevasti muotoiltua ohutta tablettia ei tarvitse ihan heti käsistä laskea. Silmien rasitusta ehkäisevä katselutila tekee pidemmästäkin katselumaratonista mukavan kokemuksen ja jopa 10 tunnin akunkesto pitää viihdelaitteesi pyörät pyörimässä pidemmänkin bussi- tai junamatkan ajan. Split screen –ominaisuuden ansiosta MediaPad M3 Lite sopii erinomaisesti myös esimerkiksi koulutehtävien tekemiseen ja erilaisten personoitujen asetustensa kera myös perheen pienempien käyttöön. 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Mitat: 241,3 x 171,5 x 7,1 mm – n. 310 g.
 • Näyttö: 10,1” IPS kosketusnayttö, tarkkuus 1920 x 1200 (Full HD) (224 ppi)
 • Kamera: 8 Mpix autofocus, etukamera 8 Mpix.
 • Käyttöjärjestelmä: Android 7.0 Nougat
 • Prosessori: Qualcomm MSM8940 -kahdeksanydinprosessori
 • Muisti: keskusmuistia 3 GB ja 32 GB tallennustilaa (MicroSD korttipaikka 128 GB asti).
 • Navigointi: A- GPS, GLONASS- ja BDS -paikannus.
 • Yhteydet: WiFi 802.11a/b/g/n/ac (2x2), Bluetooth 4.2, LTE (nano-SIM, CAT 4)
 • Liitännät: 3,5 mm audioliiitäntä, USB 2.0, microSD -korttipaikka
 • Akku: 6600 mAh, valmiusaika jopa 600 tuntia, musiikintoisto jopa 41 tuntia, videontoisto jopa 10 tuntia, WiFi/Web jopa 9 tuntia
 • Takuu: 24 kk.
Video
7125
Huawei MediaPad M3 Lite 10 LTE