Huawei

MediaPad T2 7 LTE

WiFi + 4G
 • kompakti matkatabletti paljon matkustavalle
 • tuki jopa 150 Mb/s langattomille yhteyksille
 • akun kesto jopa lähes 10 tuntia yhdellä latauksella

Väri: hopea

Tilattavissa

Toimitus arviolta viikolla 5.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
99
Maksan osissa
alk. 2,75 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 99 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Suosittelemme lisäämään pakettiin

Laitevakuutus

Laitteen rikkoutuessa korvaava laite jopa päivässä.

Lue lisää

0,00 € kk 1 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 4,90 €/kk

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk

Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Hintatiedot:

Telia Laitevakuutus -palvelu 1 kk ajan veloituksetta kaikkiin Telialla myynnissä oleviin puhelimiin ja tabletteihin. Laitevakuutus tilattava samanaikaisesti uuden laitteen oston yhteydessä. Tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vakuutuksen kohteena olevan laitteen ostohinnasta riippuen ja kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Veloitukseton etuhinta koskee uusia Laitevakuutuksia ja edun saaminen edellyttää lupaa sähköiseen markkinointiin. Laitevakuutuksen tarkat ehdot ja rajaukset ovat saatavilla Telia Laitevakuutus -palvelun vakuutusehdoista.

Tuotekuvaus

Kestoreissaajan paras kaveri

Huawei MediaPad T2 on täydellinen pikkutabletti paljon matkustavalle, joka arvostaa työvälineessään kolmea asiaa: nopeita yhteyksiä, pitkää akunkestoa ja kompaktia kokoa. Tabletin 1,5 gigahertsin neliydinprosessori takaa, että pysyt aina nopeimpien langattomien yhteyksien äärellä, laitteen tukiessa jopa 150 Mb/s yhteyksiä. Jos haluat olla online kellon ympäri riippumatta siitä missä liikut, se onnistuu tämän tabletin kanssa. Nopeiden yhteyksien ansiosta päivität myös reissukuvat ja -videot heti tuoreeltaan kaiken kansan nähtäville mistä maailmankolkakasta tahansa

Myös laitteen akku on tehty kestämään sadat ja taas sadat reissukilometrit. Yhdellä latauksella käytät nettiä lähes yhden työpäivän verran ja toistat videoita lähes puoli vuorokautta yhteen soittoon, joten stressiä ei tarvitse piuhan päässä roikkumisesta ottaa. Laadukkaasta työkalusta kielii myös tabletin tyylikäs alumiinirunko, joka on tehty kestämään kovaakin käyttöä. Erittäin kompaktista, matkakäyttöön erinomaisesti sopivasta koostaan huolimatta laitteen 7-tuumainen näyttö toistaa kaikki värit täydessä loistossaan ja elossaan, jokaisesta pikselistä täydet tehot irti nyhtävän tekniikkansa ansiosta.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Mitat: 191,8 x 107 x 8,5 mm – 278 g.
 • Näyttö: 7", 600 x 1024 pikselin TOD IPS -näyttö, resoluutio 600 x 1024 (169 PPI).
 • Kamera: 2 Mp takakamera, 2 Mp etukamera
 • Käyttöjärjestelmä: Android 6.0 (Marshmallow)+Emotion UI 4.0
 • Prosessori: quad-core 1.5 GHz A7
 • Muisti: 1 GB RAM ja 8 GB ROM (MicroSD korttipaikka 128 GB asti).
 • Navigointi: A- GPS ja GLONASS- paikannus.
 • Liitännät: BT 4.0
 • Wi-Fi: 802.11b/g/n@2.4 GHz
 • Muuta: Akku 4100mAh, kesto jopa 7,9 tuntia Wi-Fi-yhteydessä
 • Takuu: 24 kk
Video
6311
Huawei MediaPad T2 7 LTE