Asus

ZenPad ZD301ML

Uutuus
 • LTE tablet, jota voit käyttää myös vaativampaan työskentelyyn laadukkaan näppäimistön avulla.
 • Näppäimistö toimii bluetoothilla eikä sitä tarvitse ladata erikseen
 • True2Life näyttötekniikka – kilpailijoita parempi kuvanlaatu

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
329
Maksan osissa
alk. 9,14 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 329 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Suosittelemme lisäämään pakettiin

Laitevakuutus

Huoletonta turvaa laitteellesi!

Lue lisää

0,00 € kk 3 kk kampanjalaitteet, 1 kk muut, jonka jälkeen 6,90 €/kk

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen tai tapaturmaisen rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat uuden puhelimen jopa seuraaksi päiväksi lähes koko Suomessa. Maksat vain omavastuun verran.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Huom! Laitevakuutusta ei saa tilattua enää oston jälkeen.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk

Laitevakuutus

Helppo - Korvauspäätös yhdellä soitolla!
Nopea - Korvaava laite jopa seuraavaksi päiväksi!
Edullinen - Ei arvonalennusta - tilalle vähintään vastaava laite!

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Hinta tälle laitteelle 0,00 €/kk 3 kk kampanjalaitteet, 1 kk muut, jonka jälkeen 6,90 €/kk.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe Limited sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Hintatiedot:

Telia Laitevakuutus –palvelu 1 kk ajan veloituksetta. Kampanjalaitteisiin: iPhone 8 ja 8 Plus 3 kk veloituksetta. Tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vakuutuksen kohteena olevan laitteen ostohinnasta riippuen ja kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Veloitukseton etuhinta koskee uusia Laitevakuutuksia ja edellyttää lupaa sähköiseen markkinointiin. Laitevakuutuksen tarkat ehdot ja rajaukset ovat saatavilla Telia Laitevakuutus -palvelun vakuutusehdoista.

Tuotekuvaus

Saumatonta yhteistyötä

Uuden sukupolven ASUS ZenPad ZD301ML on lyömättömällä hinta-laatusuhteella, kattavilla ominaisuuksilla ja LTE-yhteyksillä varustettu 10,1" Android-tabletti. Bluetooth-näppäimistö tekee tabletin käytöstä merkittävästi monipuolisempaa ja mahdollistaa myös vaativimpien tehtävien hallinnan. Näppäimistöä ei tarvitse ladata erikseen ja se istuu tablet-osaan täydellisesti magneettikiinnityksen avulla. Laite on varustettu terävällä ja valovoimaisella 1280 x 800 -resoluution IPS-paneelilla, joka yhdessä ainutlaatuisen ASUS VisualMaster-näyttötekniikan kanssa pystyy toistamaan kuvat sekä videot hämmästyttävällä tarkkuudella. MediaTek MT8735W -neliydinsuorittimen sekä 2 Gt keskusmuistin ansiosta laite suoriutuu vaivatta vaativimmistakin askareista sekä applikaatioiden moniajosta. Uuden sukupolven suoritintekniikka takaa myös jopa 10 tunnin akunkeston (4680mAh) aktiivisessa käytössä, joten käyttäjän ei tarvitse jatkuvasti olla lataamassa tablettia.

Viiltävää viimeistelyä

Laitteen vaikuttavan suorituskyvyn lisäksi sen ulkoiseen olemukseen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota - sen designiin on otettu vaikutteita muotimaailmasta ja siinä käytetyt materiaalit tuntuvat ja näyttävät erityisen hyviltä. Ainoastaan 500 gramman painonsa ansiosta se kulkee myös vaivattomasti mukana minne tahansa menetkin. Laitteen kahden kameran (2MP & 5MP) avulla tallennat vaivatta kaikki hetket terävinä kuvina ja videoina. Laite sisältää 16 Gt tallennustilan lisäksi 100 Gt Google Drive -pilvitallennustilaa kahdeksi vuodeksi.

Muistia vaikka muille jakaa

ASUS ZenPad ZD301ML on varustettu Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmällä sekä ainutlaatuisella ASUS ZenUI -käyttöliittymällä, joka tuo jopa 1000 parannusta perinteiseen Androidiin verrattuna. MicroSD-korttipaikan avulla käyttäjä pystyy myös laajentamaan laitteen sisäistä 16 Gt tallennustilaa jopa 64 Gt:llä.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 •     Mitat: 251.77 x 172.17 x 8.95 mm – 490 g.
 •     Näyttö: 10.1" LED-taustavalaistu IPS-näyttö (1280x800).
 •     Näppäimistö: Kosketusnäppäimistö.
 •     Kamera: 5 megapikselin takakamera, 2 megapikselin etukamera.
 •     Käyttöjärjestelmä: Google Android 7.0 (Nougat).
 •     Prosessori: MTK MT8735W,Quad-core CPU,1.3GHz.
 •     Muisti: Keskusmuistia 2 GB ja 16 Gt tallennustilaa (microSD-paikka max. 64 Gt kortille).
 •     Navigointi: GPS, GLONASS.
 •     Liitännät: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1, Micro USB, Miracast.
 •     Sim-kortti: Micro-sim.
 •     Verkko: 4G, 3G, 2G.
 •     Sensorit: Kiihtyvyyssensori, gyroskooppi, Hall-anturi, valoanturi.
 •     Musiikki ja äänet: Musiikkisoitin, erittäin hyvät kaiuttimet, 3,5 mm kuuloke/mikrofoni -liitäntä.
 •     Akku: Akun kesto jopa 10 tuntia.


Tiedonsiirron maksiminopeudet

 •     4G: 150 Mbit/s (vastaanotto) / 50 Mbit/s (lähetys)
 •     3G: 42 Mbit/s (vastaanotto) / 5,76 Mbit/s (lähetys)

 

Video
7185
Asus ZenPad ZD301ML