Asus

ZenBook Flip S 13,3"

Uutuus
 • täydet 360° kääntyvä IPS-kosketuspaneeli
 • huippuohut ja kevyt muotoilu
 • sormenjälkitunnistin 
 • malli: UX370UA-C4059T

Läppäri sulle, rahat sulle - saat 100 € ostohinnasta takaisin täyttämällä hyvityslomakkeen kampanjasivulla moneyback.microsoft.fi

Väri: harmaa

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
1599
Maksan osissa
alk. 44,42 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 1599 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 1599 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 1599 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Kestävä hybridikannettava

ASUS UX370UA-C4059T on vertaansa vailla oleva 13,3" ultrakannettava, joka on varustettu erinomaisella suorituskyvyllä ja ohuella muotoilulla sekä täydet 360° kääntyvällä IPS-kosketusnäytöllä. Sen ansiosta laitetta voi käyttää joko perinteisenä kannettavana, tablettina tai minä tahansa siltä väliltä. Yhdestä alumiinikappaleesta sorvattu UX370UA-C4059T on ainoastaan 10,9 mm paksuudellaan ja 1,1 kg painollaan yksi kaikkien aikojen ohuimmista ja kevyimmistä hybridikannettavista. Uniikin ErgoLift-saranan ansiosta laitteen näppäimistö pysyy aina optimaalisessa kulmassa suhteessa näytön asentoon – saranaa on myös testattu yli 20 000 kertaa, jotta sen täydellinen toimivuus on taattu vuosien käytön jälkeen. Laite on varustettu Windows 10 "Clean OS" -käyttöjärjestelmällä - siihen ei ole McAfee-tietoturvaohjelmiston lisäksi esiasennettu mitään kolmansien osapuolien ohjelmistoja tai trial-versioita.

Salamannopeaa suorittamista

Laite on varustettu valovoimaisella ja huipputerävällä 13,3" Full HD -resoluution NanoEdge IPS-kosketuspaneelilla, huipputehokkaalla seitsemännen sukupolven Intel Core i5-7200U -suorittimella, 8 Gt keskusmuistilla sekä huippunopealla ja tilavalla 256 Gt SSD-asemalla, jonka ansiosta Windows sekä kaikki käyttämäsi ohjelmistot käynnistyvät ja toimivat salamannopeasti. Uusimman sukupolven 802.11ac-standardin langattomat yhteydet tarjoavat tinkimättömän suorituskyvyn myös verkossa, ja jopa 12 tunnin akunkeston ansiosta laite jaksaa kokonaisen työpäivän vaivatta ilman latausta.

Viimeistelty yksityiskohtia myöten

ASUS UX370UA-C4059T soveltuu ominaisuuksiltaan täydellisesti niin työkäyttöön kuin perinteiseksi multimediakannettavaksikin. Taustavalaistun chiclet-näppäimistön ansiosta pystyt kirjoittamaan laitteella vaivattomasti myös pimeissä olosuhteissa, ja biometrisen sormenjälkitunnistimen avulla pystyt kirjautumaan Windowsiin vaivattomasti ja turvallisesti ilman salasanan syöttämistä. Äänentoistosta vastaa yhteistyössä maailmankuulun Harman Kardonin asiantuntijoiden kanssa suunniteltu eksklusiivinen ASUS SonicMaster -tekniikka, joka tarjoaa puhtaan ja laaja-alaisen äänimaailman niin musiikkia kuunnellessa kuin elokuvia katsellessakin. Huippunopeat uuden sukupolven USB 3.1 Type-C -liitännät mahdollistavat tinkimättömän tiedonsiirtonopeuden sekä ennennäkemättömän nopean mobiililaitteiden latauksen.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 •     Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-bit.
 •     Prosessori: Intel® Core™ i5-7200UProcessor, 2.5GHz (3M Cache)
 •     Keskusmuisti: LPDDR3 8G
 •     Kiintolevy: 256 Gt SSD-levy.
 •     Näyttö: 13,3" IPS Gorilla Glass 5 kosketusnäyttö, tarkkuus 1920 x 1080. Kuvasuhde 16:9. Kiiltäväpintainen.
 •     Näytönohjain: Intel HD graphics 620
 •     Liitännät: 2 x USB 3.1 Type-C, 3,5 mm kuuloke/mikrofoni -liitäntä
 •     Tiedonsiirto: Bluetooth 4.1, 802.11ac WLAN.
 •     Mitat: 31.1 x 21.1 x 1.12 cm, paino akun kanssa 1,1 kg
 •     Akku: 39 Wh, kesto jopa 12 tuntia
 •     Ääni: sisäänrakennetut kaiuttimet, Asus SonicMaster -äänentoistojärjestelmä
Video
Erityisehdot

Windows Money Back -kampanja

Microsoftin käyttöehdot

Laitteet:

• 2-in-1 tietokoneet, joissa on aito Windows Home ta Pro-käyttöjärjestelmä ja Intel-prosessori.

Tarjous

Henkilö, joka ostaa Suomessa jälleenmyyjältä ehdot täyttävän tietokoneen, jonka ostoarvo on vähintään 389 € (sis. alv:n), on oikeutettu hyvitykseen seuraavasti: Tuotteen hankinta-arvo € Hyvitys
389+
100

1. Osallistumisvaatimukset

Kampanja on tarkoitettu henkilöille, jotka ostavat uuden, aidon ja ehdot täyttävän (ei käytetyn tai kunnostetun) laitteen valtuutetulta jälleenmyyjältä Suomessa. Käytetyt tai kunnostetut laitteet eivät oikeuta kampanjatarjoukseen.
Henkilö voi hakea ostohyvityksen vain kerran. Useat hyvityspyynnöt samalta henkilöltä tai samalle pankkitilille hylätään. Peruutetut tai palautetut laiteostokset eivät ole oikeutettuja hyvitykseen. Microsoft pidättää oikeuden pyytää alkuperäinen ostotosite ennen ostohyvityksen käsittelyä.
Kampanjaan saavat osallistua 18 -vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on voimassaoleva ostotosite (katso kohta 4).
Microsoftin työntekijät, heidän perheenjäsenensä sekä kampanjaan osallistuvat jälleenmyyjät eivät voi osallistua ostohyvityskampanjaan. Jälleenmyyjät eivät voi tehdä hyvityspyyntöä asiakkaan puolesta. Tarjous ei koske kaupallista toimijaa tai tukkumyyjää eikä henkilöä, joka on ostanut ehdot täyttävän tuotteen edellä mainituilta toimittajilta tai muulta toimittajalta, jolla ei ole suoramyyntiä kuluttaja-asiakkaille.

2. Voimassaoloaika
Tarjous koskee kampanjassa mukanaolevia ja suomalaiselta jälleenmyyjältä ostettuja laitteita.
Kampanjatarjous on voimassa 4.9. –24.9.2017.

3. Ostohyvityksen hakeminen


Kampanjaehdot täyttävät henkilöt voivat hakea ostohyvitystä täyttämällä hyvityslomakkeen kampanjasivulla: moneyback.microsoft.fi.
Hyvityshakemus on tehtävä 15 - 45 päivän kuluessa kampanjaan kuuluvan laitteen ostopäivästä. Ostopäivä lasketaan ensimmäiseksi päiväksi. Hyvityshakemus hylätään, jos se on tehty ennen kuin ostopäivästä on kulunut vähintään 15 päivää tai yli 45 päivää.
Lomakkeeseen täytettävät tiedot ostohyvityksen käsittelyä varten: • Koko nimi • Sähköpostiosoite • Ostopäivä • Tuotteen nimi • Laitteen sarjanumero • Ostopaikka (myymälän nimi) • Ostotosite ladattuna (lisätietoja kohdassa 4) • Pankkitiedot
Kun Microsoft on vastaanottanut ostohyvityshakemuksen saa hakija saapumisvahvistuksen sähköpostilla. Hyvityshakemus tarkistetaan kampanjan käyttöehtojen mukaisesti. Hakija saa tiedon hyvityspäätöksestä sähköpostilla kolmen (3) päivän kuluessa hakemuksen lähettämisestä.
Ostohyvityshakemus hylätään, jos se on puutteellinen tai ostotosite on virheellinen. Hakijalle lähetetään tieto hylkäyspäätöksestä sähköpostilla. Henkilö voi tehdä uuden hakemuksen voimassaolevilla tiedoilla ennen päättymisajan umpeutumista (45 päivää kampanjaan kuuluvan laitteen ostopäivästä). Microsoft pidättää oikeuden hylätä puutteelliset, muutetut, epäselvät ja virheelliset ostohyvityshakemukset.
Hyvityshakemuksiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä: Moneyback@msdirectservices.com

4. Ostotosite

Todisteena ostotapahtumasta vaaditaan luettavissa oleva, mieluiten kassajärjestelmän kuitti. Käsinkirjoitetussa kuitissa tulee olla asianmukaiset tiedot kuittipohjalla ja myymälän leima. Ostokuitissa tulee näkyä selkeästi: • Että tuote täyttää kampanjan vaatimukset joko sisällyttäen tuotenimen tai -koodin, jonka jälleenmyyjä voi vahvistaa tuotevaatimusten mukaiseksi tai nimeämällä kampanjan ehtojen mukaiset ominaisuudet: 2-in-1-tietokoneet, joissa on aito Windows Home tai Pro-käyttöjärjestelmä ja Intel-prosessori, diagonaalinen näytön koko ostotapahtuman päivämäärä • hinta (sis. alv:n) • myymälän nimi ja yhteystiedot
Kuitti hylätään mikäli se ei selkeästi täytä edellä mainittuja ehtoja tai on muuten epäselvä. Jälleenmyyjät eivät voi tehdä ostohyvityshakemusta asiakkaan puolesta.
Hyvityshakemusta varten tarvitaan valokuva tai skannaus tuotteen pakkauksesta, josta on selvästi käytävä ilmi:
• Windows Home tai Pro -käyttöjärjestelmä
• Intel -suoritin
• Laitevalmistaja ja malli
Mikäli tilaus tehdään kohdassa 2 mainitun määräajan puitteissa, mutta tuotteen toimitus tapahtuu vasta määräajan jälkeen, on tilausvahvistus ja lopullinen ostotosite ladattava hakemuslomakkeeseen kun laite on toimitettu.

Ostohyvityksen maksaminen

Kun Microsoft on vastaanottanut ostohyvityshakemuksen saa hakija saapumisvahvistuksen sähköpostilla. Hyvityshakemus tarkistetaan kampanjan käyttöehtojen mukaisesti. Maksu suoritetaan kahdeksan (8) viikon sisällä hyvityspäätöksestä. Microsoft pyrkii maksamaan hyvityksen mahdollisimman pian, mutta ostohyvityshakemus voidaan hylätä, jos se on puutteellinen tai ostotosite on virheellinen. Hakijalle lähetetään tieto hylkäyspäätöksestä sähköpostilla. Microsoft pidättää oikeuden hylätä puutteelliset, muutetut, epäselvät ja virheelliset ostohyvityshakemukset. Hyvityssumma maksetaan pankkisiirtona hakijan antamalle tilinumerolle. Hyvitys voidaan maksaa ainoastaan suomalaiselle pankkitilille. Yksi ostohyvitysmaksu pankkitiliä kohden. Hyvitysmaksu sisältää verot ja pankkimaksut. Mikäli ostohyvitysmaksu sisältää hakijalle veronalaista tuloa on hakija velvollinen ilmoittamaan edusta veroviranomaisille. Microsoft pidättää oikeuden muuttaa tai peruuttaa tämän tarjouksen ehtoja välittömästi: (a) jos Microsoftista riippumattomat olosuhteet, mukaan lukien tekniset ongelmat estävät ohjelman tominnan; (b) jos osallistujat antavat vääriä tietoja; (c) jos lakimuutos estää ohjelman toiminnan ennakoidulla tavalla; tai (d) muista syistä ja ajasta riippumatta. Microsoft ilmoittaa päivitetyistä kampanjaehdoista kampanjasivustolla Moneyback.microsoft.fi.

5. Muuta

Microsoft pidättää oikeuden, aina kun tarpeellista, käynnistää perusteltavia toimia suojatakseen itsensä haitallisilta tai virheellisiltä hyvityspyynnöiltä, mukaan lukien ilman rajoitteita, ostotapahtuman todistaminen ja/tai lisäselvityksen pyytäminen sekä hakijan henkilöllisyyden ja muiden olennaisten tietojen pyytäminen. Microsoftin päätökset kaikkiin kampanjaan liittyviin asioihin ovat lopullisia ja sitovia.
Hakija hyväksyy, että Microsoft ja kukaan sen asiamies, johtaja, työntekijä, edustaja tai agentti ei ole millään lailla vastuussa ja on syytön kaikista vammoista, tappioista, kuluista tai vahingoista, jotka ovat osittain tai kokonaan, suoraan tai epäsuoraan aiheutuneet tähän tarjoukseen osallistumisesta.

Microsoft ei ole vastuussa hakijalle mistään näiden sääntöjen muutoksesta, joka aiheutuu kontrolloimattomissa olevan tapahtuman tai olosuhteen vallitessa, mukaanlukien ilman rajoitteita, lakot, työsulut, tai muut ammattijärjestöjen kiistat; järjestelmien tai verkkoyhteyden toimintahäiriöt; tai tulva, tulipalo, räjähdys tai onnettomuus. Microsoft ei ole vastuussa mistään teknisestä, laitteistoon, ohjelmiin, palvelinohjelmaan, verkkosivuun tai mihinkään muuhun liittyvästä toimimattomuudesta tai virheestä, joka estää hakijaa osallistumasta tarjoukseen.

Tämä tarjous ja kaikki vaatimukset, jotka aiheutuvat itse tarjouksesta ja siihen liittyen (mukaan lukien ei-sopimuksenmukaiset kiistat ja vaatimukset) ovat: (a) Irlannin lain alaisia, kuitenkin niin, että hakijan asuinmaan lait pätevät kun pakollista; ja: (b) kaiken kattavasti Irlannin tuomioistuimen lainsäädännön piirissä.

Tarjousta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous on mitätöity jos se on lailla kielletty tai rajoitettu. Microsoft pidättää oikeuden muuttaa tai keskeyttää tarjouskampanjan milloin tahansa.
Kampanjan järjestää Microsoft Ireland Operations Ltd, Carmanhall Road, Sandyford Industrial Estate, Dublin 18, Ireland. Älä lähetä ostohyvityshakemusta tähän osoitteeseen, sillä niihin ei vastata. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tavaramerkit (joko rekisteröityinä tai muulla tavoin) ovat Microsoft Corporation omaisuutta Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Tässä julkaisussa mainitut muut tuotteet, nimet ja logot ovat niiden omistajien tavaramerkkejä. Henkilötietoja kerätään ja käytetään ainoastaan ostohyvitystarjouksen käsittelyä varten (sisältäen myös tietoja kolmansilta osapuolilta). Microsoftille annettuja henkilötietoja käsitellään Microsoftin tietosuojakäytännön mukaisesti. Microsoftin tietosuojatiedot: https://privacy.microsoft.com/fi-fi/privacystatement.

7191
Asus ZenBook Flip S 13,3"