Asus

Rog Strix GD30CI -pelitietokone

Pelaajalle
 • ammattilaistason pelikone sellaisenaan, mestaritason työväline kustomoituna – vaihdettavat etupaneelit, ohjelmoitavat LED-valot, jopa kuusi kiintolevykelkkaa ja kaksi SSD-lokeroa
 • riko rajat peli- ja arkitodellisuuden välillä – 16 gigatavua keskusmuistia ja VR-yhteensopiva NVIDIA GeForce GTX 1080 –pelinäytönohjain
 • jäänviileää suorituskykyä – älykäs jäähdytysjärjestelmä mahdollistaa maksimitehojen repimisen irti pelikoneestasi

 

Väri: musta

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Myymäläsaatavuus

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
1899
Maksan osissa
alk. 52,75 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 1899 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 1899 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 1899 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Jos edes pelikoneiden valioliiga ei ole tarpeeksi korkea taso täyttääkseen pelivälineeltäsi vaatimat laatustandardit, niin ASUS ROG Strix GD30 –pöytäkoneesta kustomoit juuri sellaisen, kun haluat. Laitteen mukana tulevilla uniikisti muotoilluilla valkoisilla etupaneeleilla voit panssaroida tulosyksikkösi valmiiksi häikäisemään niin virtuaalisilla taistelukentillä kuin kotiareenallasi, ohjelmoitavilla LED-valoilla luot eSports-turnausten showtunnelmaa kotikonstein ja jopa kuusi kiintolevyä ja kaksi SSD-asemaa lisäämällä tuunaat pelikoneestasi todellisen monsteriluokan taisteluvaunun.   

Punamustan pedon sisuskaluista löytyy Intel Core i7-7700 –neliydinsuoritin, väkevä 16 gigatavun RAM-muisti ja huippunopea 256 SSD-levy, jotka tarjoilevat riittävästi potkua niin uusimpien pelien, teatterilaatuisten leffojen kuin vaativien 3D-mallinnustenkin pyörittämiseen. Pelikoneesta pelikoneen tekee luonnollisesti raskaan sarjan graafinen suorituskyky, jonka tässä kokoonpanossa takaa VR-yhteensopiva GeForce GTX 1080 –näytönohjain kahdeksan gigatavun GDDR5 –muistilla. Olipa siis käynnissä sulavaa suorituskykyä laitteistolta vaativa hektinen FPS-taistelu tai uppoutuminen pelimaailmaan kaikilla aisteilla VR-lasit päässä, tehokomponenttien yhdistelmä takaa samentinpehmeän ja ensiluokkaisen visuaalisen elämyksen. 

Pelaaminen jos mikä on viimeisen päälle välineurheilua, ja täysverisenä pelikoneena ASUS ROG G11CD monipuoliset liitännät mahdollistavat tarvitsemasi lisätarvikearsenaalin, äänentoistojärjestelmän ja näytön tai näyttöjen kytkemisen keskusyksikköön vaivatta ilman välikappaleita. Uniikilla punamustalla designilla ja ohjelmoitavilla LED-valoilla varustettu kotelo taas tuo eSports-turnausten visuaalisesti näyttävän maailman myös kotiareenoille, ja peliyksikköasi kelpaakin katsella myös sen ollessa suljettuna! 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Suoritin: Intel® Core™ i7-7700, 3.6GHz (8M Cache, jopa 4.2 GHz)
 • Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX1080 8 Gt (2 x HDMI,1 x DVI, 2 x DP)
 • Keskusmuisti: 16 Gt DDR4 2400 MHz. 
 • Tallennustila: 1 Tt (7200rpm) kiintolevy + 256 Gt SSD-levy.
 • Optinen asema: SuperMulti DVD RW.
 • Yhteydet: WLAN 802.11ac & Bluetooth 4.1.
 • Liitännät (etupaneeli): 1 x kuuloke, 1 x mikrofoni, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.1 Gen 1
 • Liitännät (takapaneeli): 2 x USB 2.0, 4 x USB3.1 Gen 1, 1x USB3.1 Gen 1 (Type C)
 • Laajennuspaikat: 4 x PCIE x1, 2 x PCIE x16, 1 x M.2 Connector for WiFi, 1 x M.2 Connector for SSD, 4 x DDR4 U-DIMM SLOT
 • Mitat: 23.0(W) x 55.0(D) x 54.0(H) cm
 • Paino: 18,5 kg (brutto), 14,2 kg (netto), tilavuus 67 l
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-bit.
Video
7719
Asus Rog Strix GD30CI -pelitietokone