Asus

15,6” -pelikannettava

 • Metallinlujaa suorituskykyä vaativaan pelikäyttöön
 • Tehokkaasti jäähdytetyt Intel i5-7300HQ –neliydinprosessori ja NVIDIA GTX 1060 –näytönohjain takaavat suorituskyvyn peliin kuin peliin
 • malli: FX502VM-DM261T

 

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
1299
Maksan osissa
alk. 36,09 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 1299 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 1299 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 1299 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Uuden sukupolven pelikone

Uuden sukupolven Asus FX502 on korkealuokkaisella metallisella rakenteella varustettu täysverinen pelikannettava. Tarkkaan harkittujen yksityiskohtien ja tehokkaiden komponenttivalintojen myötä se soveltuu erinomaisesti vaativaankin pelikäyttöön. FX-sarjassa ei ole käytetty muovisia kompromisseja. Täysmetallinen kansi, metallinen rakenne ja mustanpuhuva ulkoasu pitävät huolen siitä, että kone näyttää yhtä hyvältä kuin tuntuu. Huipputerävän 15,6” Full HD mattapaneelin ansiosta kaikki pelit näyttävät upean tyrmääviltä ja väririkkailta tilanteessa kuin tilanteessa.

Edistynyt jäähdytys takaa parhaan suoritustehon

ASUS FX502 –peliläppäriä käyttäessä täytyy huolehtia ainoastaan tunteiden kuumenemisesta pelien tuoksinassa, sillä komponenttipuolen jäähdytyksestä vastaa alan edistynein jäähdytysratkaisu. Laitteesta löytyy itsenäinen tuuletin sekä prosessorille että erilliselle näytönohjaimelle, joka mahdollistaa komponenttien toiminnan korkeimmalla mahdollisella kellotaajuudella ja parhaalla suoritusteholla. Suorituskyvystä koneessa pitää huolen seitsemännen sukupolven Intel Core i5-7300HQ neliydinsuoritin, erityisesti pelikäyttöön suunniteltu NVIDIA GeForce GTX 1060 –näytönohjain, 8Gt nopeaa DDR4-keskusmuistia ja ripeä 128 Gt SSD-asema. SSD-aseman ansiosta käyttöjärjestelmä käynnistyy nopeasti ja myös pelit latautuvat täysin uudella nopeudella. Koneesta löytyy myös suurikokoinen 1 Tt kiintolevy tallennustilaksi ohjelmistoille, peleille ja muille tärkeille tiedostoille.

Täydellinen paketti yksityiskohtia myöten

Ensiluokkaisen suorituskyvyn lisäksi laitteesta löytyy myös viimeisimmät liitäntämahdollisuudet (mm. USB 3.1 Type C, 3x USB 3.0, LAN), joiden avulla lisälaitteiden liittäminen koneeseen onnistuu vaivatta.  Koneen näppäimistö on taustavalaistu ja korostetut WASD-näppäimet ilahduttavat etenkin FPS-pelaajia.  Maailmankuulun ICEpower:n kanssa yhteistyössä suunnitellun ASUS SonicMaster -äänentoistojärjestelmän ansiosta kuulet peliäänet mahdollisimman tarkasti genrestä riippumatta ja elokuvat kuulostavat yhtä vaikuttavilta kuin ne näyttävätkin. Uusimman sukupolven 802.11ac-standardin langattomat yhteydet takaavat huippuluokkaisen suorituskyvyn myös verkossa.

Tekniset tiedot
 • Näyttö: 15.6" Ultra Slim Full HD 16:9, Anti-Glare
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-bit
 • Suoritin: Intel Core i5-7300HQ (2,5 Ghz, turbo jopa 3,5 Ghz)
 • Keskusmuisti: 8 Gt DDR4
 • Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 1060
 • Akku: 4-kennoinen Li-ion, 64WHrs
 • Liitännät: USB 3.1 Type C, 3x USB 3.0, LAN
 • Kiintolevy: 128 Gt m.2 SSD ja 1Tt HDD
 • Mitat: 39.0 x 26.6 x 2.35 cm
 • Paino: 2,24 kg
 • Takuu: 24 kk
Video
7431
Asus 15,6” -pelikannettava