Asus

A540 15,6"

Uutuus
 • kustannustehokas teholäppäri monipuoliseen käyttöön - tymäkkä kahdeksan gigatavun keskusmuisti ja nopea 512 gigatavun SSD -muisti
 • parasta laatua laaja-alaisesti - iso 15,6 -tuumainen Full HD -näyttö
 • jäitä hattuun ja näppäimistölle - IceCool -jäähdytysjärjestelmä pitää kämmentuen viileänä myös pidempiaikaisessa käytössä

Sopii lukiolaiselle kuin lakki päähän - laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti/Digabi OS) kanssa.

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
599
Maksan osissa
alk. 16,64 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 599 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 599 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 599 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Katsele elokuvia, kuuntele musiikkia, pelaa pelejä, nauti viihteestä kokonaisvaltaisesti huippulaatuisena kotona tai liikkeessä. ASUS A540YA on hintaluokassaan varsin mainio teholäppäri  ja täyttää ominaisuuksiensa puolesta vaativankin viihteen suurkuluttajan korkeat kriteerit. Tehokkaan suorittimen ja tymäkän 8 gigatavun keskusmuistin yhteispeli takaa sen, että leffat pyörivät koneella sametinpehmeästi ja myös näyttävät ruudulla samettisen hyvältä. Läppärin peruskivessä möyrii salamannopea 512 gigatavun SSD-muisti, jonne mahtuu kaikki tarvitsemasi ohjelmat ja joka mahdollistaa koneen jouhevan käytön niin viihde- kuin hyötytarpeissakin. Laite on myös testatusti yhteensopiva sähköisen yo-tutkinnon käyttöjärjestelmän kanssa, joten läppäri sopii myös lukiolaisen pöydälle kuin valkolakki päähän.

ASUS A540YA:n 15,6 tuuman mattanäyttö on suunniteltu erityisesti korkealuokkaisista viihde-elämyksistä nauttimiseen, ja laajan katselukulman ansiosta useampikin silmäpari voi nauttia yhtäaikaisesti Full HD –laadun liikkuvasta kuvasta saman ruudun ääressä. Huippuluokan kuvaa tukee tietokoneen vähintään yhtä korkealaatuinen SonicMaster-äänentoistojärjestelmä. Vietätpä leffailtaa tai laitat poppia soimaan, tarjoilevat läppärin omat kaiuttimet äänen korvillesi uskomattoman puhtaana ja laaja-alaisena. Myös koneen ainutlaatuinen IceCool –jäähdytysjärjestelmä on suunniteltu pidempiaikaista käyttöä silmällä pitäen: läppärin kämmentuki pysy aina miellyttävän viileänä, vaikka näppäimistön äärellä kuluisi useampikin tunti. Puhelin, ulkoinen hiiri tai esimerkiksi ulkoinen kovalevy on kytkettävissä laitteeseen näppärästi USB 3.0- tai USB 3.1 Type-C –liitännällä ja muuten tässä mallissa onkin jo kaikki valmiina, mitä tietokoneeltasi tarvitset.

Laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti/Digabi OS) kanssa.

 

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Mitat: 38.1 x 25.2 x 2.72cm
 • Prosessori: AMD Quad Core A8-7410 2.2 GHz
 • Näyttö: 15.6" LED taustavalaistu Full HD-näyttö (1920 x 1080) 16:9-kuvasuhteella.
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10.
 • Keskusmuisti:8GB DDR3
 • Kiintolevy: SATA 512GB 2.5' SSD-levy
 • Grafiikka: AMD Radeon R5
 • Akku: 3-kennoinen Li-ion, 33 WHrs
 • Langattomat yhteydet: 802.11bgn+Bluetooth 4.0
 • Liitännät: 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.1 Type C, 1x Headphone-out & Audio-in Combo Jack, 1x RJ45 LAN Jack for LAN insert, 1x VGA Port (D-Sub), 1x HDMI
Video
7163
Asus A540 15,6"