Acer

Aspire 3 15,6"

 • jämäkkä perusläppäri opiskeluun ja muuhun konstailemattomaan peruskäyttöön
 • nätti päältä, vahva sisältä – ohut runko pitää sisällään 4 gigatavua käyttömuistia ja nopean, 256 gigatavun SSD –levyn
 • katsele leffoja tien päällä tai kytke osaksi kotitoimistoa – 15,6 tuuman Full HD –näyttö ja monipuoliset liitännät

Sopii lukiolaiselle kuin valkolakki päähän - tämä laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti/DigabiOS) kanssa.

Väri: musta

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
499
Maksan osissa
alk. 13,87 € kk

Telia Rahoitus -sopimus

Telia Rahoitus – sopimuksella käytössäsi on luottotili, ja maksat laiteostosi valitsemassasi aikataulussa korottomasti ja kuluttomasti. Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois etkä sitoudu määräaikaiseen liittymäsopimukseen.

Laitteen kokonaishinta 36 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 499 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 24 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 499 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Laitteen kokonaishinta 12 kk Telia Rahoitus -sopimuksella 499 €. Laitteen viimeinen kk-erä saattaa poiketa muutamia senttejä muista kk-maksuista.

Yhteensä

€ ja €/kk

Kertamaksut
Kuukausimaksut € kk €/kk
Tuotekuvaus

Acer Aspire 3 on perusläppäreiden perusläppäri, josta kuitenkin löytyy riittävät muskelit ja ominaisuudet suoriutumaan uskollisesti esimerkiksi aktiivisemmasta opiskelukäytöstä ja kodin yleiskoneena perussurffailusta kevyeen työskentelyyn. Silmää hivelevän ja ohuen rungon alle kätkeytyy jämäkät neljä gigatavua käyttömuistia ja 256 gigatavun SSD-levy, joten kone hyrrää kevyesti raskaammankin käytön alla, ohjelmat sekä muut tiedostot singahtavat auki salamannopeasti ja tallennustilaa löytyy reilusti perustarpeisiin. Ohuen runkonsa ansiosta läppäri on räätälöity kulkemaan mukanasi matkoilla ja luentosaleissa, ja iso 15,6 tuuman Full HD –näyttö ajaa asiansa niin työ- kuin viihdekäytössä. Kotitoimistolla taas kytket niin erillisen näppäimistön, hiiren ja näytön kannettavaan kädenkäänteessä ja kuvat sekä videot siirrät luurilta tai tabletiltasi läppärille talteen näppärästi joko nopealla bluetooth-yhteydellä tai suoraan SD-muistikortilta.

Tämä laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti/DigabiOS) kanssa.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Mitat: 49,8 x 6,5 x 31 cm, paino n. 3,1kg
 • Prosessori: AMD A4-9120  
 • Näyttö: Heijastamaton 15.6" Full HD LED taustavalaistu LCD
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Home.
 • Keskusmuisti: 4 GB DDR4
 • Kiintolevy: 256 GB SSD -levy
 • Akku: 2-kennoinen Li-Ion
 • Wlan: 802.11ac + Bluetooth
Video
7088
Acer Aspire 3 15,6"