F-Secure Freedome VPN

Valitsemasi lisenssi:

1 laite

2,90 € kk

1-3 laitetta

6,90 € kk
Esittely

Surffaa julkisissa wifeissä huoletta ja suojaudu stalkkaajilta. Löydä maailman halvimmat hinnat ja katso maarajoitettuja sisältöjä vaihtamalla virtuaalinen lokaatiosi.

Saat tilauksesi jälkeen Freedome VPN:n aktivointilinkin sähköpostilla. Normaali toimitusaika on muutama minuutti.

Lue lisää

Ominaisuuksia

 • Sano ei vakoilulle - Freedome VPN suojaa yksityisyytesi ja pitää sinut nimettömänä verkossa.
 • Torju mainostajat ja tietojenkalastelijat - Freedome VPN tekee sinusta nimettömän eikä anna muiden päästä käsiksi tietoihisi.
 • Käytä julkisia wifejä huoletta - Freedome VPN salaa liikenteesi ja estää haitalliset sivustot ja sovellukset.
 • Freedome VPN -palvelun avulla voit asettaa virtuaalisen sijaintisi vaikka toiselle puolelle maailmaa ja saat pääsyn suosikkipalveluihisi silloinkin kun olet kaukana kotoa.
 • Freedome VPN tarjoaa sinulle kehittyneimmän yksityisyydensuojan napin painalluksella.
Laitteistovaatimukset

Laitteistovaatimukset

Tietokoneet: Windows 7 tai uudempi, Mac OS X 10.9 tai uudempi

Älypuhelimet ja tabletit: Android 4.0.3 tai uudempi, Apple iOS 8 tai uudempi

Tarkempi kuvaus

Tarkempi kuvaus

F-Secure Freedome VPN on äärimmäisen helppokäyttöinen VPN-palvelu, jonka avulla voit muodostaa suojatun internetyhteyden missä tahansa. Freedome VPN:n avulla voit käyttää huoletta esimerkiksi nettikahviloiden Wi-Fi-verkkoa ilman pelkoa, että vaikkapa pankkitunnuksesi varastetaan. Pysyt netissä näkymättömänä.

Freedome VPN sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Yksityisyydensuoja. Luvattomat tietojenkalastelijat ja mainostajat eivät näe, mitä teet netissä. IP-osoitteesi on vierailemiltasi sivustoilta piilossa.
  • Pääsy estettyihin sisältöihin. Katso maarajoitettua sisältöä muuttamalla virtuaalista sijaintiasi ja unohda ilmoitukset kuten ”sisältö ei ole käytettävissä maassasi”.
  • Wi-Fi-suojaus. Wi-Fi-verkoissa ulkopuolisten on helppo nähdä kaikki mitä teet verkossa. Freedome VPN suojaa tietosi salaamalla ne.
  • Turvallista surffailua. Vain napin painalluksella Freedome VPN luo sinulle oman yksityisen verkon torjuen haitalliset sovellukset ja verkkosivut.

Huom. Freedome VPN ei korvaa tietoturvaa vaan täydentää Turvapaketin tietoturvaa.