Google Chromecast

Viihdy isommin Google Chromecastin kanssa! Chromecastilla siirrät leffat, sarjat ja muut haluamasi sisällöt vaivatta tv-ruudulle – ilman turhaa teknistä kikkailua. Tutustu tuotteisiin ja lue lisää siitä miten Chromecast toimii.

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
*Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi tai tablettisi uuteen.
 • Tuo vanha puhelimesi meille - saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin tai tabletti verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä saat hyvityksen uuden puhelimen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi >

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

 

Telia Rahoitus -sopimus

 • Ei korkoja, ei kuluja, maksa kerralla tai osissa.
 • Jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa laiteostoksellesi.
 • Luoton todellinen vuosikorko 0 %.
 • Ei sitoutumista liittymään.
 • Yksi luottotili. Kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle.
 • Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän.

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä jopa huomiseksi.

Mikä on Posti Green? Lue lisää >

pidennetty palautusoikeus

Pidennetty palautusoikeus on voimassa ajalla 8.11.–24.12.2019 ostetuille tuotteille. Voit palauttaa edellä mainittuna ajanjaksona ostetut tuotteet aina 12.1.2020 asti.

Pidennettyyn palautusoikeuteen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista:

 • puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta)
 • Telia TV digiboksi laajakaistalla.

Pidennetty palautusoikeus edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on voimassa palautettavan tuotteen oston tai palautuksen hetkellä.

Pidennetty palautusoikeus ei koske liittymiä tai palveluita, pelejä tai latauskortteja, joiden sinetti on rikottu.
     
Voit avata saamasi paketin ja tutustua rauhassa sen sisältöön sekä tarkastaa laitteen ominaisuudet ja toimivuuden. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Paketti saa olla avattu, mutta kaikkien myyntipakkauksen sisältämien tarvikkeiden tulee olla mukana palautuksessa. Laitteiden mahdollinen sisältö ja lukituskoodit on poistettava laitteesta ennen palautusta.

Mikäli laite on palautettaessa myyntikelvoton, veloitamme sinulta laitteen koko myyntihinnan. Laitteen käyttöönotosta johtuva mahdollinen arvon alentuminen tai myyntikelvottoman laitteen arvo laskutetaan jälkikäteen, kun laitteen palautuskäsittely on tehty.

Rajaa ja järjestä
Tyhjennä filtterit
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Tuotetyyppi
Google Chromecast -mediasoitin
Google Chromecast -mediasoitin
Google Chromecast -mediasoitin
39
tai osissa alk. 1,09 €/kk
Google Chromecast Ultra -mediasoitin
Tilapäisesti loppu
Google Chromecast Ultra -mediasoitin
Google Chromecast Ultra -mediasoitin
79
tai osissa alk. 2,20 €/kk
Google Chromecast Audio -mediasoitin
Google Chromecast Audio -mediasoitin
Google Chromecast Audio -mediasoitin
39
tai osissa alk. 1,09 €/kk
Näytä lisää

Telia TV

Telia TV moninkertaistaa katselukokemuksesi. Telia TV:lla katsot parhaat sarjat ja leffat, seuraat urheilua ja näet mielenkiintoisimmat dokkarit.

tutustu

 

Osallistu keskusteluun

Telia Yhteisössä voit mm. kirjoittaa ja lukea käyttökokemuksia Telian tuotteista.

Näin Google Chromecast toimii

Luo kotiteatteri kotiisi Google Chromecastin avulla. Chromecastilla siirrät leffat, sarjat ja muut haluamasi sisällöt vaivatta suurelle ruudulle – ilman turhaa teknistä kikkailua saati suurta hintalappua. Mutta miten Chromecast toimii?

Google Chromecast liitetään televisioon ja se on tarkoitettu eri sisältöjen tuomiseen tv-ruudulle. Chromecastin avulla voit toistaa esimerkiksi tv-ohjelmia, musiikkia sekä urheiluohjelmia tv-ruudulta, taikka nauttia mobiilipeleistä suurelta ruudulta.

Chromecastin avulla katsot myös eri suoratoistopalveluiden, kuten HBO Nordicin sekä C Moren, sisältöjä tv-ruudulta. Chromecastin kautta voit myös heijastaa auki olevan Google Chrome -selaimesi tabletilta, puhelimelta tai tietokoneelta television ruudulle.

Chromecast toimii sekä Android-laitteiden, että iOS-laitteiden kanssa. Voit siis huoletta käyttää Chromecastia heijastamaan sisältöjä niin iPhone-puhelimestasi, kuin Samsung-tabletistasikin.

Chromecast tulee ilman erityistä kaukosäädintä, sillä kaukosäätimenä toimii käyttämäsi mobiililaite. Hallinnoit mobiililaitteellasi Chromecastin sisältöjä, toistoa, kelausta sekä äänenvoimakkuutta.

Chromecastin hinta vaihtelee malleittain, mutta lähtökohtaisesti Chromecast on hyvin edullinen valinta kodin mediasoittimeksi.

Google Chromecastin käyttö

Viihdy enemmän, valitse Google Chromecast. Chromecastin käyttö on ilahduttavan helppoa. Aloita liittämällä Chromecast televisiosi HDMI-porttiin. Löydät HDMI-portin joko televisiosi takaa tai reunasta.

Jatka Chromecastin käyttöönottoa lataamalla Google Home -sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta ja yhdistä sovellus ohjeiden mukaan Chromecast-mediasoittimeesi. Tämän jälkeen olet valmis siirtämään haluamasi sisällöt television ruudulle ja nauttimaan suuremmasta katselukokemuksesta.

Chromecastin käyttöön tarvitset sujuvan WiFi-yhteyden. Mikäli yhteytesi kaipaavat kohennusta, päivitä kodin nykyinen netti vaivatta verkkosivuillamme.

Chromecast tarvitsee kumppanikseen laadukkaan television. Löydät valikoimastamme televisiot tunnetuilta valmistajilta. Tutustu LG-televisioihin, Samsung-televisioihin, Sony-televisioihin, sekä Philips- televisioihin ja tilaa olohuoneeseesi uusi viihdesydän. Televisioiden osto-opas puolestaan tarjoaa hyödylliset vinkit ostopäätöksen tueksi.

Jotta katsottava ei loppuisi kesken, tutustu myös kanavapakettivalikoimaamme. Kiinnostaisiko ehkä laaja kattaus sarjoja ja elokuvia? Haluatko seurata Valioliigaa, Mestarien liigaa taikka Formula 1 -kisoja? Vai vietätkö mieluummin aikaa monipuolisten luontodokumenttien, Animal Planetin taikka BBC-uutisten parissa? Kanavavalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin.