Apple TV

Viihdy enemmän, ja vie televisionkatselusi uusiin ulottuvuuksiin Apple TV:n avulla! Apple TV:n avulla katsot eri suoratoistopalveluiden, kuten C More ja HBO Nordic, sisältöjä tv-ruudulta tai siirrät muita sisältöjä mobiililaitteestasi suurelle ruudulle. Apple TV:n avulla katsot esimerkiksi rakastamiasi sarjoja sekä elokuvia niin kuin ne on tarkoitettu katsottavaksi. Tutustu!

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
*Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi tai tablettisi uuteen.
 • Tuo vanha puhelimesi meille - saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin tai tabletti verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä saat hyvityksen uuden puhelimen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi >

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

 

Telia Rahoitus -sopimus

 • Ei korkoja, ei kuluja, maksa kerralla tai osissa.
 • Jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa laiteostoksellesi.
 • Luoton todellinen vuosikorko 0 %.
 • Ei sitoutumista liittymään.
 • Yksi luottotili. Kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle.
 • Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän.

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä jopa huomiseksi.

Mikä on Posti Green? Lue lisää >

pidennetty palautusoikeus

Pidennetty palautusoikeus on voimassa ajalla 8.11.–24.12.2019 ostetuille tuotteille. Voit palauttaa edellä mainittuna ajanjaksona ostetut tuotteet aina 12.1.2020 asti.

Pidennettyyn palautusoikeuteen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista:

 • puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta)
 • Telia TV digiboksi laajakaistalla.

Pidennetty palautusoikeus edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on voimassa palautettavan tuotteen oston tai palautuksen hetkellä.

Pidennetty palautusoikeus ei koske liittymiä tai palveluita, pelejä tai latauskortteja, joiden sinetti on rikottu.
     
Voit avata saamasi paketin ja tutustua rauhassa sen sisältöön sekä tarkastaa laitteen ominaisuudet ja toimivuuden. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Paketti saa olla avattu, mutta kaikkien myyntipakkauksen sisältämien tarvikkeiden tulee olla mukana palautuksessa. Laitteiden mahdollinen sisältö ja lukituskoodit on poistettava laitteesta ennen palautusta.

Mikäli laite on palautettaessa myyntikelvoton, veloitamme sinulta laitteen koko myyntihinnan. Laitteen käyttöönotosta johtuva mahdollinen arvon alentuminen tai myyntikelvottoman laitteen arvo laskutetaan jälkikäteen, kun laitteen palautuskäsittely on tehty.

Rajaa ja järjestä
Tyhjennä filtterit
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Tuotetyyppi
Apple TV 4K 32 GB
Tilapäisesti loppu
Apple TV 4K 32 GB
MQD22KK/A
Apple TV 4K 32 GB
199
tai osissa alk. 5,53 €/kk
Apple TV 4K 64 GB
Tilapäisesti loppu
Apple TV 4K 64 GB
MP7P2KK/A
Apple TV 4K 64 GB
219
tai osissa alk. 6,09 €/kk
Apple TV 32 GB (4. sukupolvi)
Apple TV 32 GB (4. sukupolvi)
MR912KK/A
Apple TV 32 GB (4. sukupolvi)
159
tai osissa alk. 4,42 €/kk
Apple TV 32GB -mediasoitin
Tilapäisesti loppu
Apple TV 32GB -mediasoitin
MGY52SZ/A
Apple TV 32GB -mediasoitin
119
tai osissa alk. 3,31 €/kk
Näytä lisää

Telia TV

Telia TV moninkertaistaa katselukokemuksesi. Telia TV:lla katsot parhaat sarjat ja leffat, seuraat urheilua ja näet mielenkiintoisimmat dokkarit.

tutustu

 

Osallistu keskusteluun

Telia Yhteisössä voit mm. kirjoittaa ja lukea käyttökokemuksia Telian tuotteista.

Täyden palvelun Apple TV

Nosta katselukokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin miltei rajattomia katselumahdollisuuksia tarjoavalla Apple TV:llä! Mutta mikä on Apple TV ja mihin sitä käytetään?

Apple TV on tarkoitettu leffojen, sarjojen, urheiluohjelmien ja muun ohjelman suoratoistoon televisiostasi. Voit kuitenkin tehdä Apple TV:llä myös paljon muuta. Apple TV:llä voit pelata pelejä, käyttää erilaisia sovelluksia, soittaa musiikkia ja jakaa sisältöjä eri mobiililaitteistasi isolle ruudulle. Apple TV:n kautta tuhannet pelit ja AppStoren sovellukset ovat käytettävissäsi suurella ruudulla.

Apple TV on yhteensopiva tunnettujen suoratoistopalveluiden sekä viihdealustojen kuten HBO Nordic, C More, Yle Areena ja YouTube kanssa, nämä vain muutamana esimerkkinä.

Apple TV:n kumppaniksi saat käytettäväksesi Apple TV - kaukosäätimen. Apple TV -kaukosäätimessä on näppärä Touch-kosketuspinta ja säädät kaukosäätimellä myös television ääntä. Apple TV -kaukosäätimen Bluetoothin ansiosta kaukosäädintä ei tarvitse osoittaa televisiota kohti, vaan Apple TV poimii komennot suunnasta huolimatta.

Apple TV:n hinta vaihtelee malleittain.

Apple TV:n käyttöön tarvitset sujuvan laajakaistayhteyden. Hanki esimerkiksi läppärin mokkulaan mobiililaajakaista tai päivitä kodin nykyinen kiinteä netti nopeammaksi.

Apple TV 4K – herkkua aisteille

Apple TV 4K tarjoaa sinulle mahdollisuuden katsoa elokuvia, sarjoja ja muuta ohjelmaa upealla 4K HDR -kuvanlaadulla. Apple TV 4K HDR tarjoaa terävää kuvanlaatua, sillä se käyttää neljä kertaa enemmän pikseleitä kuin perinteinen HD-kuvanlaatu. Apple TV 4K:n HDR-kuvanlaatu tarjoaa eläväisempiä värejä sekä tarkempia yksityiskohtia, jotka yhdessä tuovat lempisarjasi sekä suosikkielokuvasi eloon aivan uudella tavalla.

Apple TV 4K:n katselukokemus ei olisi täydellinen ilman immersiivistä ääntä. Yhdistä Apple TV 4K ja Dolby Atmos -yhteensopiva äänentoistojärjestelmä ja olet valmis uppoutumaan kokonaisvaltaiseen katselukokemukseen. Löydät meiltä televisionkatseluun erinomaisesti sopivat soundbar-kaiuttimet sekä monet muut kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon.

Apple TV 4K on entistäkin mukaansatempaavampi sekä helppokäyttöisempi, kiitos uudistetun Koti-valikon.

Apple TV tarvitsee kumppanikseen laadukkaan television. Tutustu LG-televisioihin, Samsung-televisioihin, Sony-televisioihin sekä Philips-televisioihin, ja tilaa uusi olohuoneen viihdesydän verkkokaupastamme. Televisioiden osto-oppaasta puolestaan löydät parhaat vinkit sopivan television valitsemiseen.

Jotta katsottava ei loppuisi kesken, tutustu kanavapakettivalikoimaamme. Löydät valikoimastamme paljon katsottavaa aikuiseen makuun, sekä lastenkanavat kuten Cartoon Network ja Disney Channel.