Xiaomi
Tilapäisesti loppu

Mi Robot Vacuum-Mop Essential -robottipölynimuri

 • Robottipölynimuri ja moppauslaite samassa
 • Helppo hallita ja ohjata älypuhelimella tai nappia painamalla
 • Voimakas imuteho, elektronisesti ohjattu vesisäiliö, HEPA-suodatin ja hiljainen käyntiääni

Valitse väri: valkoinen

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei tilattavissa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
179
Maksan osissa
4,98€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
7,46€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
14,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
179€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 179 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential -robottipölynimuri

Mi Robot Vacuum Mop on monipuolinen robottipölynimuri ja moppauslaite. Se imuroi ja pesee lattiat itsenäisesti kaikki esteet kiertäen. Robotti-imuri palaa siivouksen jälkeen automaattisesti lataustelakkaan. Pestävä HEPA-suodatin puhdistaa poistoilman ja hiljainen käyntiääni ei häiritse muita siivouksen aikana.

 

Älykästä ja häiriötöntä siivousta

Tyylikäs, kiekon muotoinen ja matala Mi Robot Vacuum Mop on ahkera siivooja, joka käynnistyy nappia painamalla tai älypuhelimella ohjattuna. Älykkään pölynimurin voi ajastaa siivoamaan milloin tahansa, jolloin se ei ole muiden tiellä.

Imuroinnin lisäksi Mi Robot Vacuum Mop pesee lattiapinnat vedellä irrotettavan moppausliinan ja 200 millilitran vesisäiliön avulla. Käytettävän veden määrää säädellään elektronisesti.


Puhdistaa lattiapinnat monipuolisesti

Mi Robot Vacuum Mop poistaa lian, pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat paljaiden lattiapintojen lisäksi matoilta voimakkaalla 2 200 pascalin (Pa) imuteholla. Imun ja irrotettavan harjaosan ansiosta pienetkin roskat imeytyvät tehokkaasti robottipölynimurin 420 millilitran rikkasäiliöön.

 

HEPA-suodatettu poistoilma

Imurin HEPA-suodatin suodattaa poistoilmasta lähes kaikista allergeeneista mukaan lukien siitepölyn ja homeitiöt. Se auttaa pitämään kodin puhtaana ja raikkaana, jolloin on helppo hengittää. Suodatin on pestävä, joten sitä ei tarvitse vaihtaa niin usein.

 

Sujuvaa siivousta esteitä väistäen

Robottipölynimurin uudenlaisten visuaalisten anturien ansiosta se osaa liikkua automaattisesti huoneen ja sen kalusteiden mukaan. Mi Robot Vacuum Mop osaa väistellä esteitä pehmein kosketuksin kaatamatta kevyitäkään tavaroita. Tämän ansiosta imurin käyttö on huoletonta.

 

Ylittää kynnykset ja pysähtyy reunoille

Älykkäiden anturien ansiosta robottipölynimuri ei myöskään putoa esimerkiksi portailta tai muilta reunoilta. Mi Robot Vacuum Mop kykenee ylittämään jopa 1,7 senttimetrin kynnykset, maton reunat ja johdot. Näin robottipölynimuri siirtyy kätevästi huoneesta toiseen ilman apuvoimia.

 

Älypuhelinsovellus mahdollistaa helpon hallinnan

Älypuhelinsovellus mahdollistaa robottipölynimurin monipuolisen hallinnan ja seuraamisen siivouksen aikana. Sovelluksella voi määrittää ja automatisoida siivouksen ajankohdat. Automatisoidun imuroinnin lisäksi käyttäjä voi sovelluksella ohjata imuria itse jopa Alexa- tai Google Assistant -ääniohjausta hyödyntämällä. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Android- ja iOS-mobiililaitteille.

 

Tehokas akku ja hiljainen käyntiääni

Robottipölynimurin tehokas 2500 milliampeeritunnin akku mahdollistaa jopa 90 neliömetrin siivousurakan. Robotti-imuri osaa myös ladata itsensä kesken siivousurakan ja jatkaa sen jälkeen kesken jäänyttä siivousta. Mi Robot Vacuum Mop on myös perinteistä pölynimuria hiljaisempi 60 desibelin käyntiäänellään. 

 

Helppo ja edullinen ylläpitää

Mi Robot Vacuum Mop on helppohoitoinen. Imuroinnin päätteeksi imurin päältä avautuva rikkasäiliö on helppo tyhjentää roska-astiaan. Erillisiä ja hankalia pölypusseja ei robotti-imurin kanssa tarvita. Lisäksi rikkasäiliön HEPA-suodattimen voi huuhdella pelkällä vedellä. Imurin harjaksista hiukset ja muut kiinni jääneet pikkuroskat on helppo irrottaa. Näin robottipölynimurin käytöstä syntyy vain vähän ylläpitokuluja. Lisäksi robottipölynimuri ja sen latausyksikkö on helppo siirtää pois silmistä, kun siivoaminen on suoritettu.

Tekniset tiedot
 • Akkukapasiteetti: 2 500 mAh
 • Siivousala: >90 m2
 • Pölysäiliön koko: 420 ml
 • Vesisäiliön koko: 200 ml
 • Imuteho: 2 200 Pa
 • Moppaustoiminto
 • Kyroskooppi-navigointi
 • Automaattinen lataus siivouksen jälkeen
 • Pestävä rikkasäiliö
 • Korkeus: 8,2 cm
 • EAN -koodi: 6934177717161
 • Telian tuotekoodi: 9104484
 • Valmistajan tuotekoodi: SKV4136GL
Video
15070
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential -robottipölynimuri