Xbox One
Loppuerä

NHL 21 -peli

  • Supertähtien inspiroima NHL 21 mullistaa käsityksesi jääkiekkopelistä
  • Uudet tekoälyominaisuudet ja harhautukset sekä laajennettu ja uudistettu Be A Pro -tila
  • Seuraavan tason maalivahtipeliä: parannuksia tekoälyyn, sijoittumiseen ja maalivahdin ohjaamiseen

Loppuerä! Jäljellä muutamia kappaleita.

Mikäli tuote ehtii loppumaan ennen tilauksen keräämistä, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen.

Outlet-tuote! Katso kaikki Outlet-tarjoukset täältä.

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
59,90 €
14,90
Loppuerä! Jäljellä muutamia kappaleita.
Maksan osissa
0,42€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 14,90 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
0,63€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 14,90 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
1,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 14,90 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
14,90€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 14,90 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

Xbox One NHL 21 -peli

EA SPORTS NHL 21 -pelissä luovimmat, innovatiivisimmat ja pelottomimmat pelaajat ovat valokeilassa. Tänä vuonna voit tehdä harhautuksia, joita liigan mullistavimmat innovaattorit ovat innoittaneet. Laajennettu ja uudistettu Be A Pro -tila tekee matkastasi tähdeksi mukaansatempaavamman kuin koskaan ennen.

 

Pelaaminen

NHL 21 -pelissä pelaamisesta on tullut entistä älykkäämpää, nopeampaa ja huimasti näyttävämpää. Innovatiivisten harhautusten ja pelituntumassa tehtyjen valtavien parannusten myötä pelaajilla on enemmän vaihtoehtoja ottaa peli hallintaansa ja pelata vastustajia vastaan omalla pelityylillään.

 

Supertähtien inspiroima

Oletko vastustajan maalin takana ja näet puolustuksen nukkuvan? Kauhaise kiekko lapasi päälle ja tuikkaa se yläriman alle leuat loksauttavalla ilmaveivillä. Pistä maalivahdin pää sekaisin Kucherovin no-move-harhautuksella. Tee maali mahdottomasta kulmasta mielettömällä suoralla laukauksella jalkojen välistä aivan kuin Matthew Tkachuk. Ravista ärsyttävä puolustaja kimpustasi käyttämällä kiekkoa maalin takaraudassa luodaksesi tilaa aivan kuin Sidney Crosby. Jokainen näistä ikonisista harhautuksista on mahdollinen NHL 21 -pelissä.

 

Livahdukset, laidan kautta pelaaminen ja chipit

NHL 21 mullistaa keskialueen pelaamisen livahduksien, laidan kautta pelaamisten ja chippien lisäämisen myötä. Livahda puolustajan taklauksen ohi. Pelaa kiekko laidan kautta ja vastustajan ympäri tai tee sama käyttämällä maalin takarautaa. Voit myös chipata kiekon paikallaan seisovan puolustajan ohi ja nöyryyttää häntä matkallasi tekemään maali.

 

Paranneltu tekoäly

Tekoäly on optimoitu sen varmistamiseksi, että joukkuetoverisi voivat nousta hyökkäykseen itse ja syöttää sinulle vauhdissa, jotta voit jatkaa matkaasi kohti vastustajan maalia. Lisäksi he ovat sijoittuneet entistä paremmin ja vapaammin maaliin nähden hyökkäysalueen syöttöjä varten. Kiekon toisella puolella puolustava tekoäly tekee entistä kovemmin töitä hidastaakseen vastustajajoukkuetta keskialueella ja peittää syöttölinjoja puolustaessaan.

 

Game-saverit

Erinomainen maalivahtipeli syntyy laskelmoidusta urheilullisuudesta ja oikein sijoittumisesta. Uudet heittäytymistorjunnat ja -animaatiot merkitsevät, että et ole koskaan ulkona tilanteesta: sinulla on aina mahdollisuus tehdä leuat loksauttava akrobaattinen torjunta, vaikka liikevoimasi olisi suuntautunut eri suuntaan. Maalivahtipelaamisen ohjauskomennot on uudistettu käyttämään oikeaa sauvaa entistä suurempaan osaan liikkumisesta, mikä tekee käyttäjän ohjaamista maalivahdeista entistä sulavampia ja taktiilisempia. Tekoälymaalivahdit ovat entistä älykkäämpiä sijoittumisen suhteen: he mukautuvat ja valmistautuvat laukojan lähestymiskulmaan ja antavat itselleen parhaan mahdollisuuden tehdä torjunta.

 

World Of CHEL

World Of CHEL -tilaan tulevat uutena mukaan arvopelikaudet. Niissä kilpailet neljässä tilassa ansaitaksesi palkintoja ja pelataksesi uusissa EASHL-seuraloppuotteluissa.

 

Be A Pro

Upouusi Be A Pro -kokemus antaa sinulle tilaisuuden elää NHL-pelaajan elämää kaukalossa ja sen ulkopuolella. Tee vaikutus toimiston väkeen, tule varatuksi varhain ja tavoittele suuruutta ansaitessasi paikkasi ykkösketjussa, kilpaillessasi Stanley Cupista ja tullessasi liigan uudeksi ykkösnimeksi. Tunnista tulevaisuus NHL 21 -pelin Be A Pro -tilassa.

 

HUT

HUT on NHL 21 -pelitila, jonka avulla voit luoda fantasiakokoonpanosi NHL-pelaajista, alumnista sekä ikoneista ja kilpailla heidän kanssaan online-tilassa. Luo kokoonpanosi, kerää palkintoja ja tule parhaaksi mahdolliseksi Ultimate Team -joukkueeksi. Tänä vuonna pelissä on mukana HUT RUSH. Se on HUT-tilan virtaviivaistettu versio, joka antaa pelaajien hypätä HUT-peleihin nopeasti, kerätä saavutuksia ja avata palkintoja tekemällä maaleja tyylikkäästi. HUT RUSH tarjoaa runsaasti unohtumattomia hetkiä taidon ja luovuuden palkitsevan pisteytysjärjestelmänsä ansiosta.

Tekniset tiedot
  • Pelin ikäraja: 12
  • EAN -koodi: 5035223122982
  • Telian tuotekoodi: 9093196
  • Valmistajan tuotekoodi: 1080955
Video
12969
Xbox One NHL 21 -peli