Xbox One
Tilapäisesti loppu

GTA V Premium Online Edition -peli

  • GTA V, GTA Online ja The Criminal Enterprise Starter Pack samassa paketissa
  • Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut, kriitikoiden ylistämä avoimen maailman klassikko kaikilla mausteilla
  • Pelin ikäraja: 18

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
29
Maksan osissa
0,81€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
1,21€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,42€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
29€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Kokoelma, joka sisältää Grand Theft Auto V:n, Grand Theft Auto Online:n ja The Criminal Enterprise Starter Packin. Koe kriitikkojen ylistämä avoimen maailman peli Rockstar Gamesilta - Grand Theft Auto V.

Kun nuori katuhuijari, eläkkeelle jäänyt pankkiryöstäjä ja pelottava psykopaatti löytävät itsensä pelottavimpien ja sairaimpien rikollisen alamaailman, Yhdysvaltain hallituksen ja viihdeteollisuuden tekijöiden seasta, heidän täytyy suorittaa sarja vaarallisia ryöstöjä selvitäkseen armottomassa kaupungissa, jossa he eivät voi luottaa kehenkään - varsinkaan toisiinsa.

Paketti sisältää myös Grand Theft Auto Online -tilan, joka on dynaaminen ja alati laajeneva verkkopelimaailma jopa 30 pelaajalle, ja mukana tulee kaikki GTA Onlinen julkaisun jälkeen toimitetut päivitykset ja sisällöt. Rakenna rikollisimperiumi, käy laitonta kauppaa toimitusjohtajana tai muodosta moottoripyöräkerho ja hallitse katuja. Astu adrenaliinin täytteisiin Stunt Race -kisoihin, kisaa Adversary Mode -tiloissa tai luo omaa sisältöä ja jaa sitä koko GTA-yhteisön kanssa. Saat sen lisäksi 1.000.000 GTA-dollaria GTA Onlinessa käytettäväksi. Aloitat sillä valtakautesi Los Santosissa ja Blaine Countyssa.

The Criminal Enterprise Starter Pack on nopein tapa uusille Grand Theft Auto Online -pelaajille käynnistää rikollisimperiuminsa. Hanki käyttöösi upea kattaus jännittävintä GTA Online -sisältöä, mukaan lukien kiinteistöjä, yrityksiä, aseita, ajoneuvoja ja enemmän. Mukana on mm. 10 ajoneuvoa käyttöösi aina moottoripyörästä helikopteriin, nippu erilaisia aseita, asuja ja tatuointeja. Sisältö on erikseen ostettaessa arvioitu yli 10.000.000 GTA-dollarin arvoiseksi.

 

Takuu: 12 kk

Tekniset tiedot
  • EAN -koodi: 5026555359993
  • Telian tuotekoodi: 9075237
Video
11139
Xbox One GTA V Premium Online Edition -peli